Κούσας: «Τον καλύτερο μας εαυτό με ΠΑΟΚ»

Για την πορεία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, αλλά και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στον Sentra 103,3 ο Γιώργος Κούσας. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου, αναφέρθηκε ακόμα στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος, αλλά και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη έδρα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε αυτές τις μέρες», τόνισε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κούσα στον Sentra 103,3:

Για την πορεία του Παναιτωλικού:
Έχουμε ξεκινήσει καλά μπορώ να πω και εγώ από την εμπειρία μου. Χρειάζεται προσπάθεια και διάρκεια η ομάδα για να πετύχει τον στόχο της. Πιστεύω πως έχουμε πετύχει κάποια από αυτά που έχουμε πει, ίσως χάσαμε κάποιους βαθμούς. Ειδικά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο μας πείραξε που χάσαμε βαθμούς μέσα στην έδρα μας, αν και ήμασταν καλοί. Πιστεύω πως από εδώ και πέρα δεν πρέπει να γίνουν λάθη ειδικά μέσα στην έδρα μας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Από εκεί και πέρα εκτός έδρας ότι μαζέψουμε είναι καλό και προχωράμε, γιατί είμαστε μία ομάδα καινούργια. Είναι καλό το ότι μαζέψαμε έντεκα βαθμούς.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη έδρα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε αυτές τις μέρες. Γνωρίζουμε τους παίκτες, γνωρίζουμε τον αντίπαλο. Σίγουρα και ο ΠΑΟΚ έχει κάποια άσχημα αποτελέσματα τώρα τελευταία, αλλά και εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Για τον αγώνα της εθνικής:
Είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχουν εκεί δύο συμπαίκτες. Είναι ότι καλύτερο που είναι εκεί, γιατί φαίνεται ότι γίνεται δουλειά, ότι έχουμε καλούς παίκτες και είναι καλό να είναι δύο παίκτες στην εθνική.

Για τις κλήσεις του Σάντος:
Είναι πολύ καλό. Πιστεύω ότι κάνει κάτι πολύ σωστό ο κ. Σάντος, καλεί καινούργια παιδιά, νέα για να τα δει και ίσως αν πάρουν τις ευκαιρίες να βοηθήσουν και την εθνική ομάδα.

Για το πρωτάθλημα:
Πιστεύω πως οι ομάδες έπρεπε να μπουν πιο νωρίς. Σίγουρα έπρεπε να μπουν ομάδες λίγο πιο γρήγορα για να υπάρχει ροή στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα κυλήσουν όλα ομαλά και θα πάμε καλά. Ίσως η ποιότητα να έχει πέσει λίγο, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στην χώρα, αλλά πιστεύω πως γίνεται πολύ καλή προσπάθεια και εγώ χαίρομαι όταν βλέπω να υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Είναι ότι καλύτερο για εμάς, γιατί έτσι βοηθάμε και την χώρα μας και την εθνική μας. Πιστεύω πως κάποιες ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο και κάποιες άλλες όχι. Σίγουρα έχουν βάλει κάποιο στόχο και θα προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να τον πετύχουν. Σίγουρα είναι καλό το ότι πηγαίνουν οι επαρχιακές ομάδες πολύ καλά, είναι ότι καλύτερο για εμένα. Επειδή έχω περάσει από τέτοιες ομάδες είναι ότι καλύτερο, γιατί δίνουν χαρά στην πόλη και βοηθάνε πάρα πολύ.

Για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός:
Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει πάλι ένα προβάδισμα, παρότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων. Ο Ολυμπιακός πιστεύω έχει πιο πολλούς παίκτες και πιο πολύ ποιότητα και ίσως μπορεί να χτυπήσει πάρα πολύ στην επίθεση. Όσο για τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι ο Λέτο είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος παίκτης που υπάρχει αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα. Μακάρι να δούμε ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει.
http://www.sentragoal.gr