Θεοδωρίδης: «Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι»

Η αποβολή του Νταβίντ Άντι άλλαξε εντελώς τα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ και του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Το τελικό 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας του Αγρινίου την φετινή σεζόν, σύμφωνα με τον Γιώργο Θεοδωρίδη. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο χειροκροτήθηκε από τον κόσμο των γηπεδούχων τόνισε πως μέσα από τέτοιες ήττες όλες οι ομάδες βγαίνουν πιο δυνατές.

«Θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά ίσως θα μπορούσαμε να δείξουμε περισσότερο πείσμα και πάθος. Κάναμε το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι και δεν φταίει μόνο η αποβολή. Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που δείξαμε σήμερα», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το χειροκρότημα του κόσμου του ΠΑΟΚ, την στιγμή της αλλαγής του, τονισε: «Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ. Ήθελα όμως να κερδίσουμε. Είναι ευχάριστο για μένα που έτυχα τέτοιας υποδοχής, όμως κοιτάζω την ομάδα μου. Κοιτάζω την συνέχεια η οποία είναι πολύ δύσκολα. Μέσα από τέτοιες ήττες βγαίνεις πιο δυνατός».