Συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ τραυματίστηκε σε τροχαίο έξω απο το Αγρίνιο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων , κοντά στον κόμβο της Συκιάς, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρακτέρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφδορίες το αυτοκίνητο που κινούνταν προς το Αγρίνιο εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε με τρακτέρ , όταν ο οδηγός του επιχείρησε να αποφύγει προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να στρίψει δεξιά και να συγκρουστεί με τρακτέρ που βρίσκονταν στον παράδρομο. Αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να τραυματιστεί αλλά και εγκλωβίστεί στο αυτοκίνητο. Ακολούθησε επιχείρηση απεγκλωβισμού από αστυνομικούς και πυροσβέστες που έπσευσαν στο σημείο. Στη συνέχεια ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του, ωστόσο φέρει τραύματα στον θώρακα και το χέρι.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο τραυματίας οδηγός είναι είναι συνδικαλιστής αστυνομικός που έρχονταν στο Αγρίνιο, ως εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, για το Γενικό Συμβούλιο Σωμάτων Ασφαλείας Δυτικής Ελλάδας που θα πραγματοποιούνταν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο Αγρίνιο.