Θεοδωρίδης : «Δεν έχω να πω τίποτα για το παιχνίδι»

Χωρίς διάθεση να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την εικόνα του παιχνιδιού και την διαιτησία εμφανίστηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, τόνισε μόνο πως η ομάδα του θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία ενόψει Άρσεναλ στον Ολυμπιακό.

«Δεν θα ήθελα να πω για το που κρίθηκε το παιχνίδι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Παναιτωλικός προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι. Καλή επιτυχία στα παιδιά του Ολυμπιακού στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του 31χρονου άσου.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Χαριστέας, τόνισε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω αγωνιστικά. Όλοι έχουν τηλεοράσεις και είδαν τι έγινε στον αγώνα. Ήταν δύσκολο να νικήσουμε τον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους. Αυτό που θέλω να ευχηθώ, είναι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό την Τρίτη με την Άρσεναλ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου και πιστεύω ότι αν χάνουμε με αυτόν τον τρόπο όπως χάσαμε σήμερα με τον Ολυμπιακό, τότε έχουμε μια καλή ομάδα. Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος η σημερινή μας εμφάνιση».