Την απάντηση για την ΔΟΥ Μεσολογγίου έχει η Κριστίν Λαγκάρντ

Το ΑγρινιοCulture με αίσθημα ευθύνης παρουσιάζει ένα ακόμη -και δοκιμασμένο- τρόπο αντίδρασης σε όσους αισθάνονται ρηγμένοι από το Αγρίνιο. Στην Ηλεία ο Δήμος Πηνειού απευθύνθηκε στο ΔΝΤ για τη ΔΟΥ Γαστούνης και πήρε απάντηση. Ας κάνει το ίδιο και το Μεσολόγγι για την υποβάθμιση της ΔΟΥ Μεσολογγίου, το Εφετείο Αγρινίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την άνοδο του Παναιτωλικού στη Superleague και τέλος πάντων ότι άλλο αναίσχυντο προβάλει τα παναθρώπινα μηνύματα της Εξόδου.

Δείτε αναλυτικά την είδηση:
Δήμος Πηνειού: Το ΔΝΤ απάντησε σε e-mail
Το ΔΝΤ απάντησε στο Δήμο Πηνειού για το θέμα της ΔΟΥ Γαστούνης

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Το ΔΝΤ απάντησε στο Δήμο Πηνειού για το θέμα της ΔΟΥ Γαστούνης. Υπενθυμίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή είχεστείλει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικό υπόμνημα ενημερώνοντας το ΔΝΤ για την επιχειρούμενη μεταφορά της Εφορίας στην Αμαλιάδα.

Πέραν των άλλων τόνιζε ότι αυτή επιχειρείται να γίνει με ψεύτικα στοιχεία και δεδομένα ενώ διευκρίνιζε ότι η εν λόγω απόφαση του Υπ. Οικονομικών δεν έχει να κάνει με την περικοπή δαπανών καθώς ο Δήμος Πηνειού προσφέρει ακόμη και κτίριο για τη στέγαση της ΔΟΥ. Χθες το απόγευμα η Δημοτική Αρχή έλαβε απαντητική επιστολή από το γραφείο της Κριστίν Λαγκάρντ.

Συγκεκριμένα με σχετικό mail το ΔΝΤ ευχαριστεί το Δήμο Πηνειού για την ενημέρωση και παράλληλα ενημερώνει το Δήμαρχο Αλέξη Καστρινό ότι ήδη το θέμα έχει προωθηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Να σημειώσουμε εξάλλου ότι ερώτηση για τη ΔΟΥ Γαστούνης κατέθεσε χθες στη Βουλή και ο Πρόεδρος του “Αρματος Πολιτων” Γιάννης Δημαράς.
Πηγή: ilialive.gr