Αμφιταλαντεύεται ο Σταμάτης για τον προϋπολογισμό – Άλλα λέει το πρωί και άλλα το απόγευμα

Ενώ σε συνέντευξή του είπε οτι δεν ξέρει αν θα υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό, στη Βουλή είπε οτι ενδεχομένως να δώσει την ψήφο του…

Τα “μασάει” τώρα ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης σχετικά με το αν θα υπερψηφίσει ή όχι τον προϋπολογισμό. Με δήλωσή του στην Real News λέει ότι δεν ξέρει αν θα ψηφίσει!

“Μου δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό, το θέμα του προύπολογισμού. Θα παρακολουθήσω την συζήτηση και θα τοποθετηθώ στην Ολομέλεια της Βουλής. Αμφισβητώ συνολικά την φιλοσοφία της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών υπό την έννοια ότι ούτε και στον προϋπολογισμό λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό”, λέει ο εντελώς εκτος γραμμής κ. Σταμάτης.

“Κάποια στιγμή οι βουλευτές, πρέπει να σπάσουν την σιπωπή των αμνών και να έχουν άποψη σύμφωνα με την συνείδησή τους και με τις απαιτήσεις που εισπράττουν από την κοινωνία”, καταλήγει.
Αυτά το πρωί, με τη δημοσίευση της συνέντευξης.

Το απόγευμα ο κ. Σταμάτης τα “γύρισε”. Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή είπε: “Ενδεχομένως και τώρα να σας δώσουμε την ψήφο μας, αλλά την καρδιά μας δεν μπορούμε να τη δώσουμε, είναι μεγάλο θέμα. Κυβερνάτε με αλαζονεία και για εσάς και για εμάς η μητέρα όλων των μαχών θα είναι το νέο μνημόνιο που θα φέρετε εδώ. Την ψυχή μου δεν θα την πάρετε, την ψήφο μου θα την κρίνω αφού ακούσω τον πρόεδρο κ. Σαμαρά”.