Μητρόπουλος: «Είχαμε τρομερό άγχος»

O μέσος του Παναιτωλικού Παύλος Μητρόπουλος μίλησε στον Sentra 103,3 για την νίκη της ομάδας του Αγρίνιου επί του ΟΦΗ.Ακόμα αναφέρθηκε στο τι εντολές του έδωσε ο Μπάμπης Τεννές στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ έκανε αναφορά και στους επόμενους αγώνες του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Μητρόπουλου στον Sentra 103,3:
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:
Θα σας πάω τρία με τέσσερα παιχνίδια πίσω που είχαμε τρεις σερί ήττες. Αυτό μας έδωσε ένα τρομερό άγχος. Έπρεπε να κρατήσουμε την νίκη πάση θυσία και αυτό μας προβλημάτισε πολύ.Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα-δυο γκολ, ήμασταν πολύ καλύτεροι. Αν δεν είχαμε σκοράρει θα πηγαίναμε ως το τέλος στο ίδιο μοτίβο και θα πιέζαμε.Το γκολ που βάλαμε μας έφερε και το άγχος. Ξέραμε ότι χθες για εμάς ήταν κομβικό το παιχνίδι και για αυτό είχαμε άγχος. Γιατί ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια, ακόμα και οι 17 με 20 βαθμοί στον πρώτο γύρο ήταν στους αρχικούς μας στόχους.

Για τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ:
Ο κ. Τεννές ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας στο πρώτο ημίχρονο, μας είπε να μην απογοητευτούμε από τις χαμένες ευκαιρίες, γιατί κάναμε ευκαιρίες και τις χάναμε. Μας είπε να παλέψουμε με το ίδιο πάθος και να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο γιατί το γκολ θα έρθει. Όπως και ήρθε τελικά.

Για τον ΟΦΗ:
Το γκολ το δικό μας ξύπνησε τον ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ δεν δικαιούταν τίποτα. Είχαμε δύο τρεις ευκαιρίες πολύ κλασικές.

Για τα επόμενα παιχνίδια:
Επειδή είχα ζήσει και την εμπειρία στον Βόλο που με τις δύσκολες ομάδες τα βγάζαμε πέρα, είδα όλα τα ματς ίδια. Ξέρουμε ότι ο Παναιτωλικός έχει στόχο την γρήγορη παραμονή για να χτίσει τις βάσεις για να φτιάξει ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Εγώ είδα και στο «Γ. Καραϊσκάκης και στην χθεσινή προσπάθεια ότι η ομάδα μπορεί να πάρει παντού τον βαθμό. Γιατί και στο Βικελίδης και η ισοπαλία είναι επιτυχία. Μετά κλείνει ο γύρος με τον Παναθηναϊκό μέσα στο Αγρίνιο, μέσα το σπίτι σου που για μένα είναι από τις πιο καυτές έδρες στο πρωτάθλημα.

Για το αν λείπει από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου:
Λείπει κι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα. Το ποδόσφαιρο που αποδίδανε οι δύο ομάδες, το ζήλεψε όλη η Ελλάδα. Το καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ότι βλέπουμε ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος να είναι ψηλά. Μακάρι κάθε χρόνο να είναι δύο τρεις ομάδες και ειδικά από την επαρχία και εύχομαι να είναι και ο Παναιτωλικός κάποια στιγμή μέσα σε αυτές τις ομάδες και να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο τους.

Για το πρωτάθλημα:
Πίστευα ότι ο Ολυμπιακός θα είχε πλεονέκτημα. Μακάρι το πρωτάθλημα να κυλήσει έτσι μέχρι το τέλος. Μακάρι η ΑΕΚ να είναι ψηλά, μακάρι ο Παναθηναϊκός να είναι ψηλά και ο ΠΑΟΚ ν’ ακολουθεί και ο Ολυμπιακός και να γίνει ένα πρωτάθλημα σοβαρό και να ξεφύγουμε από τα γεγονότα του παρελθόντος.