Η φάρσα του Μπλάζιτς στον Σίσιτς!

Το κινητό του Μίρνες Σίσιτς είχε πάρει φωτιά μεσοβδόμαδα. Χτυπούσε ώρες ακατάλληλες, νούμερο δεν εμφανιζόταν και μια φωνή αλλοιωμένη προειδοποιούσε: «Καλύτερα να μην πάτε να παίξετε στο Αγρίνιο. Θα έχετε χάσει πριν φτάσετε…». Ο Σλοβένος άσος του ΟΦΗ δεν άντεξε και στη δέκατη φάρσα άρχισε τα… σλοβένικα μπινελίκια. Στην επόμενη κλήση ο ηθικός αυτουργός αποκαλύφθηκε, αφού και ο ίδιος δεν άντεξε να παίζει με τον πόνο του φίλου του.

Ο Σέρτζιαν Μπλάζιτς είχε πάρει το αίμα του πίσω, καθώς στη Λιβαδειά ο Σίσιτς του είχε κάνει πολλά τέτοια -και χειρότερα- χουνέρια. Λίγες μέρες αργότερα η φάρσα επιβεβαιώθηκε, αλλά για να συμβεί αυτό ο Μαυροβούνιος είχε βάλει τα… χεράκια του!

Ο χαρακτήρας του Μπλάζιτς απλά …δεν υπάρχει! Βλέποντας τον κόσμο από τα 1,97 μέτρα μοιάζει και είναι ένας αγαθός γίγαντας.Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι και χαζομπαμπάς αφού σχεδόν με τη μεταγραφή του στα «καναρίνια» το καλοκαίρι, η σύζυγός του Ιβάνα έφερε στον κόσμο άλλα δύο παιδιά και μάλιστα δίδυμα!

Ο διεθνής κίπερ αγαπάει την Ελλάδα υπερβολικά. Παντρεύτηκε λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στον Λεβαδειακό το 2007 και πέντε μήνες αργότερα απέκτησε την 4,5 ετών κόρη του.

Η έξοδος της φαμίλιας Μπλάζιτς στο Αγρίνιο αποτελεί είδηση.Διπλό καρότσι για τα δίδυμα και βουρ σε ψησταριά για ρουμελιώτικη κουζίνα αφού από την παραμονή του στη Λιβαδειά λάτρεψε τα σουβλάκια.

Και στη Βοιωτία, όμως, τον λάτρεψαν, ειδικά μετά τη διπλή απόκρουση σε πέναλτι των Μαντούκα και Μπασινά σε παιχνίδι με την ΑΕΚ. Επειτα από αυτή την εμφάνιση, για χάρη του κυμάτιζε για καιρό μια σημαία του Μαυροβούνιου στο γήπεδο! Και να φανταστεί κανείς πως τον Μάιο του 2007 είχε έρθει στην Ελλάδα, είχε δοκιμαστεί στην ΑΕΚ, ο Σέρα Φερέρ είχε εκφραστεί με πολύ καλά λόγια, ωστόσο δεν υπήρχε ελεύθερη θέση ξένου και μέσω Ιβιτς βρέθηκε στη Λιβαδειά.

Το πέρασμά του από τη Σταντάρ Λιέγης την περυσινή χρονιά αποδείχθηκε σύντομο. Η νοσταλγία του για την Ελλάδα τον έφερε πίσω και ο Παναιτωλικός βρήκε τον φύλακα-άγγελό του.

ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ http://www.sentragoal.gr/