Σενάρια για Γκέκα, Πάρα και Τζιώλη

Έντονη είναι η φημολογία που έχει κυκλοφορήσει γύρω από τα μεταγραφικά του Παναιτωλικού καθώς οι διοίκηση μοιάζει διατεθειμένη να προχωρήσει σε δυο τρεις κινήσεις στη προσεχή μεταγραφική περίοδο. Για ποιους όμως πραγματικά ενδιαφέρεται ο Παναιτωλικός και ποιους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν οι μάνατζερ να φορτώσουν στην ομάδα του Αγρινίου είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να φανεί.

Τα σενάρια των ημερών πάντως θέλουν τον Φάνη Γκέκα να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναιτωλικού. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές ημέρες, ο διεθνής στράικερ εμφανίζεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης λόγω της κόντρας που έχει με τον Άρμιν Φε.Εκτός από τα σενάρια, η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα και όλα παραμένουν ως απλές φημολογίες.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole» υποστηρίζει ότι άνθρωποι ελληνικής ομάδας βρέθηκαν στη χώρα και παρακολούθησαν την αναμέτρηση Ιντεπεντιέντε – Τίγκρε. Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν στην Αργεντινή οι κ.κ. Μπελεβώνης και Νταλακούρας, οι οποίοι τσέκαραν από κοντά διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και οι φήμες λένε ότι παρακολούθησαν τον Φακούντο Πάρα. Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λάρισας, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε και τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 18 ματς (έχοντας πετύχει τρία γκολ στο Κόπα Λιμπερταδόρες).

Σενάρια για Τζιόλη και Παναιτωλικό
Ο έμπειρος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην Ρασίνγκ Σανταντέρ της Ισπανίας, όμως πολλά σενάρια τον φέρνουν να επιστρέφει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Παναιτωλικό.

Στην Ρασίνγκ δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και το κίνητρο για το EURO του 2012 είναι μεγάλο και σε συνδυασμό με το καλό όνομα που έχει ο Παναιτωλικός, αλλά και με την παρουσία των Θεοδωρίδη και Χαριστέα στο ρόστερ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάτι παραπάνω από απλό ενδιαφέρον, που φέρεται πως υφίσταται αυτή την στιγμή.

Παράλληλα ο Παναιτωλικός θα ήθελε να ενισχύσει με έναν καλό παίκτη τον άξονά του και ήδη έχουν «ψαχτεί». Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις αν τελικά, η υπόθεση Τζιόλη προκριθεί.