Τεννές: «Πήραμε δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας»

Ο Μπάμπης Τεννές δεν έκρυψε ότι ο Παναιτωλικός πήρε δίκαια την ισοπαλία κόντρα στον Άρη, καθώς δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τους «κίτρινους».

«Πήραμε απόλυτα δίκαια το βαθμό. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά τον αγώνα και λίγες φορές κινδυνέψαμε. Πήραμε έναν πολύτιμο πόντο σε μια καυτή έδρα. Ο Άρης ήθελε το παιχνίδι και ξέραμε ότι θα μας πίεζε.

Γενικά είναι μια χρονιά που φεύγει με μια εξαιρετική παρουσία από τη δική μας πλευρά. Χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο προπονητής του Παναιτωλικού στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα.

Στην συνέντευξη Τύπου ο Μπάμπης Τεννές αφού χαρακτήρισε χρυσό τον βαθμό που πήρε η ομάδα του, μιλώντας για τον Άρη τόνισε πως καλύτερα θα ήταν να έπαιζε συνέχεια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά επισήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έχεις και πάρα πολλά να πεις αφού δεν είχε πολλές φάσεις. Ο Άρης είχε δυο καλές φάσεις βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο με μας όμως χωρίς να θέλουμε να παίξουμε με ανορθόδοξο τρόπο θέλαμε να κρατήσουμε μακριά από την εστία μας τον Άρη. Τον δυσκολέψαμε κι αυτό γιατί έχουμε παίκτες που κρατάνε την μπάλα πολύ καλά. Ήταν ένας χρυσός βαθμός σε μία δύσκολη έδρα και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά.

Για το αν περίμενε τον Άρη να είχε μία τέτοια όχι καλή εμφάνιση σχολίασε: «Επειδή έχω περάσει από αυτήν την ομάδα. Ο Άρης είναι καλύτερα να παίζει με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και όχι με άλλες ομάδες. Μακάρι να έπαιζε κάθε Κυριακή με αυτές τις ομάδες και όχι με άλλες».