Αδελφοποίηση Παναιτωλικού με την Ροζάριο Σεντράλ !

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Παναιτωλικού μέσω του Μάκη Μπελεβώνη και του Γιάννη Νταλακούρα. Οι δυο άνδρες βρέθηκαν στην Αργεντινή όπου συναντήθηκαν με ανθρώπους της Ροζάριο. Ο Παναιτωλικός μας έχει δείξει οτι προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται και πραγματικά με τέτοιες κινήσεις μεγαλώνουν καθημερινός τον σύλλογο.

Οι ίδιοι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον Παναιτωλικό, ενώ τους προκάλεσε μεγάλη εντύπωση οι πολλές ομοιότητες που έχουν οι δυο ομάδες. Ιδια χρώματα και ίδια ονομασία συνδέσμου και συγκεκριμένα των Guerreros, μάλιστα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας αναφέρει πως οι φίλοι της ομάδας τους θέλουν να συνεργαστούν με τους δικούς μας. Οι ίδιοι δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την συνεργασία των δυο ομάδων, με τους ίδιους να θέλουν να επισκεφτούν την χώρα μας για να δουν πως δουλεύουμε.

Διαβάστε το ρεπορτάζ απο τον επίσημο site της Ροζάριο http://www.rosariocentral.com/prensa/noticia/id/424/los-guerreros-de-grecia-y-las-coincidencias-con-central

http://www.panaitolikos1926.gr

Iκανοποίηση από τους Guerreros
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Κύριο Μάκη Μπελεβώνη έβγαλε ο σύνδεσμος των Guerreros για τη πρωτοβουλία που πήρε να συναντηθεί με τους υπεύθυνους της ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ, με σκοπό την αδελφοποίηση των 2 κυανοκίτρινων συλλόγων.

Διαβαστε αναλυτικά την ανακοίνωση
Ο Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ”GUERREROS” θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει το διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κύριο ΜΑΚΗ ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ για τη πρωτοβουλία που πήρε να συναντηθεί με τους υπεύθυνους της ιστορικής ομάδας της Αργεντινής ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ με σκοπό την αδελφοποίηση των 2 κυανοκίτρινων συλλόγων. Μια ιδέα που την είχαμε συζητήσει και ζητήσει εδω και καιρό μιας και ήδη υπήρχε επικοινωνια με τους οργανωμένους της ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ ”LOS GUERREROS”.