Απόντες Σαλμάς και Σταμάτης από τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ

Δεν είναι μονάχα το γεγόνος ότι δεν παρέστησαν οι Δ. Σταμάτης και Μ. Σαλμάς στη σημερινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι… Είναι κυρίως το γεγονός ότι η συνολικότερη παρουσία τους στο νομό κρίνεται από τα περισσότερα στελέχη του κόμματος τουλάχιστον ελλειπής. Πολλά από τα γαλάζια στελέχη καταλογίζουν στους δύο αποχή από τα δρώμενα του νομού και μηδενική αντιπολιτευτική παρουσία. Στη σημερινή συνεδρίαση του νομαρχιακού οργάνου της ΝΔ είχαν κληθεί και οι τρεις βουλευτές του κόμματος, ωστόσο παρέστη μόνο ο Κώστας Καραγκούνης.

“Με τόσα θέματα ανοιχτά για το νομό, είναι δυνατόν οι ερωτήσεις τους στη βουλή να είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού; Είναι δυνατόν να μην επισκέπτονται τους δήμους του νομού; Τους φορείς;” αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά στέλεχος μιλώντας μας για τους βουλευτές. Βέβαια η κριτική αυτή που ακούγεται για τους βουλευτές έχει και άλλη μια πτυχή που δεν ακούγεται εξαιτίας της παραδοισιακής ομερτά που επικρατεί στη ΝΔ γύρω από τέτοια θέματα. Αυτό που θα ζητούσαν πολλά στελέχη, είναι η Ρηγίλλης να τραβήξει το αυτί των βουλευτών για την ελλλειπή παρουσία τους και κυρίως για τον παραγοντισμό τους. Ωστόσο η Ρηγίλλης έχει της δικές της διαδικασίες…

Κάτι που ξέρουν πολύ καλά τα στελέχη του κόμματος, γι’ αυτό και συζήτησαν ακροθιγώς μόνο το θέμα της κατάρτισης των ψηφοδελτίων. Και εδώ η Ρηγίλλης και οι βουλευτές του νομού πίσω από τις κλειστές πόρτες έχουν τον πρώτο λόγο.