Θεοδωρίδης: «Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα»

κανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Άρη.

«Όταν παίζεις σε μια έδρα όπως του Άρη είναι πολύ σημαντικό αν πάρεις και τον έναν βαθμό. Ειδικά για τον Παναιτωλικό που μετά από 35 χρόνια παίρνει βαθμό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. είναι κάτι πολύ ευχάριστο για μας. Παλέψαμε και είναι μια ψυχολογική ένεση για μας», επεσήμανε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, παιδιά με εμπειρία και γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό τιμ. Παίζαμε 11 εναντίον 11. Ξέραμε ότι ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και το εκμεταλλευτήκαμε. Ο Άρης το ήθελε παραπάνω. Είναι άξια όλα τα παιδιά που καταφέραμε».

Για την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης ως αντίπαλος των κίτρινων και την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε σχολίασε: «Ο Άρης είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Είμαστε όμως επαγγελματίες και ο καθένας προσπαθεί να δίνει το 100% και να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί. Δεν γίνεται να σε θέλουν όλοι. Κάποιοι δεν θα σε συμπαθούν».

Όσο για τον στόχο της ομάδας του υποστήριξε: «Θέλουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και όχι να μιλάμε για Ευρώπη. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν παίζουμε απέναντι σε ομάδες όπως ο Άρης πέρα από τον βαθμό που πήραμε πρέπει να κερδίζουμε σε εμπειρία και να μάθουμε πώς θα αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες. Αυτό έχει μεγάλη σημασία για μας».