Παλαιολόγος: «Ακόμα καλύτερα»

Σίγουρος πως ο Παναιτωλικός θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στην συνέχεια, εμφανίστηκε ο Θάνος Παλαιολόγος. Για την ισοπαλία στο “Βικελίδης” τόνισε πως τα… καναρίνια πήραν εύκολα τον βαθμό που ήθελαν.

Η εξαιρετική πορεία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα συνεχίζεται με τα… καναρίνια να παίρνουν σημαντικό βαθμό μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Άρη. Ο Θάνος Παλαιολόγος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM επισήμανε πως η ισοπαλία ήρθε με άνεση για την ομάδα του, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως οι Αγρινιώτες θα πάνε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια.

Αναλύτικά επισήμανε: «Αυτό που ξέραμε είναι το Βικελίδης είναι δύσκολη έδρα. Οι δυσκολίες μεγάλωσαν γιατί ερχόταν από νίκη επί του Παναθηναϊκό, στο γήπεδό του, αλλά νομίζω πως ήταν εύκολος ο βαθμός. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο αμυντικό κομμάτι, οργανωθήκαμε καλά ,γύρισμα στην μπάλα είχαμε δυνατότητες και πιεστήκαμε αρκετά αλλά κρατήσαμε το μηδέν πολύ εύκολα».

Για το γεγονός πως υπήρξε μια κοιλιά στην απόδοση του συλλόγου και κάποια αρνητικά αποτελέσματα: «Η ομάδα δείχνει ότι είναι απελευθερωμένη ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος. Στον ΠΑΟΚ παίζαμε με δέκα από το πέντε, χάσαμε το παιχνίδι το ίδιο έγινε και με τον Ολυμπιακό. Έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και στα μεγάλα παιχνίδια και αυτό το δείξαμε με τον Άρη. Με τον ΟΦΗ μας ανέβασε στην βαθμολογία».

Για τα εχέγγυα που έχει ο Παναιτωλικός: «Νομίζω ότι είμαστε πάρα πολύ καλοί. Είναι μια ιστορική χρονιά για τον Παναιτωλικό που επέστρεψε και θέλουμε να μείνουμε. Έχει βάσεις, διοίκηση, πρόεδρο, ο οποίος έχει οικονομική συνέπεια. Είναι μια οργανωμένη ομάδα και θα πάμε και καλύτερα».

Για το πρωτάθλημα το φετινό και το θέαμα που βλέπει: «Είναι ίδιο με πέρσι και λίγο χειρότερο από την περσινή χρονιά. Στις καλές τις μέρες η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και την έχω ξεχωρίσει. Είναι νωρίς για να πεις ποια ομάδα με απογοήτευσε. Αυτά αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική».

Για την συνέχεια και αν ο Παναιτωλικός έχει σωθεί:
«Έχουμε παιχνίδι με την Λάρισα την Τετάρτη και είναι δύσκολο. Μεταμορφώνεται μέσα στη Λάρισα. Από εκεί και πέρα έχουμε καλή συγκομιδή αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Υπάρχουν αγωνιστικές και βαθμοί ακόμα. Νομίζω πως μπορούμε να μείνουμε εύκολα αλλά πρέπει να το αποδείξουμε».