Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Ορεινή Ναυπακτία

Επειδή πολλοί συμπατριώτες και επισκέπτες θα ταξιδεύσουν αύριο θα κάνουμε μία αναλυτική περιγραφή για την κατάσταση πού επικρατεί σήμερα στην Ορεινή Ναυπακτία. Η κατάσταση του οδικού δικτύου έχει ως εξής :

ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ: όλο το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό, χιόνι έχει στις άκρες του δρόμου, πρόβλημα έχει η πρόσβαση προς Κρυονέρια όπου έπεσε σήμερα αρκετό χιόνι. Το χιόνι στον Αϊ-Γιάννη στην Άνω Χώρα είναι περίπου 15 πόντους, ενώ λίγο χιόνι έχουν τα χωριά με μεγάλο υψόμετρο, από το απόγευμα έπεφτε βροχή και χιονόνερο. Τα μηχανήματα του Δήμου είναι σε επιφυλακή και θα παρέμβουν νωρίς το πρωί αν χρειαστεί.

ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ: Ισχυρή χιονόπτωση είχαμε το πρωί από Χάνι Λιόλιου και στα παραλήμνια χωριά. Στό Λιόλιο το χιόνι έφτασε και τους 15 πόντους ενώ στα χωριά πέριξ της Ευηνολίμνης τόστρωσε αλλά το απόγευμα έπεσε βροχή και μέσα στα χωριά το έλιωσε Το μισθωμένο μηχάνημα του δήμου άνοιξε το δρόμο μέχρι Ψηλό Σταυρό. Ο δρόμος από Καρπενήσι μέσω Δομνίστας-Κρίκελου ήταν κλειστός λόγω σφοδρής χιονοθύελλας από ενημέρωση πού ειχαμε από το Δήμο Καρπενησίου. Πριν ξεκινήσετε επικοινωνήστε με το Δήμο Καρπενησίου για τους κατοίκους των βορείων χωριών πού χρησιμοποιούν το δίκτυο. Το μηχάνημα κατευθύνθηκε το απόγευμα για Λιβαδάκι-Δενδροχώρι που το χιόνι είναι 20 πόντους για να ανοίξει το δρόμο. Προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία στη ηλεκτροδότηση των χωριών της Ευηνολίμνης, και στον τηλεοπτικό αναμεταδότη.Από σήμερα σέ ετοιμότητα ειναι καί ο Αντώνης Ζαγορίτης στόν Πλάτανο μετά τήν επισκευή τού JCB.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΛΗΝΗΣ: εδώ δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα εκτός από καταπτώσεις στο δρόμο χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα.

Για το βράδυ προβλέπεται παγετός και χιονόπτωση και χρειάζεται προσοχή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA:ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΣΗΜΕΡΑ:με φόντο την Ευηνολίμνη

πηγή : e-nafpaktia.gr