Aναμενόμενο sold out – Τέλος ο Δέντσας από Παναιτωλικό

Λίγες ώρες διήρκησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς εξαντλήθηκαν σήμερα το απόγευμα. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαριστεί τους φιλάθλους και ταυτόχρονα εκφράζει τη λύπη της που (λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου) δεν μπορεί να ικανοποιήσει το σύνολο όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Καλεί τους κατόχους εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) να συμβάλουν με τη συμπεριφορά τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενισχύοντας την ομάδα μας, σεβόμενοι τον αντίπαλο, απολαμβάνοντας το θέαμα και αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι όλοι επιθυμούμε ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ, ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ!

Λύση συνεργασίας με τον Τάσο Δέντσα
Μετά από τρεισήμισι χρόνια παραμονής του στον Παναιτωλικό ο Τάσος Δέντσας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας. Ήταν ένας εκ των αρχηγών της και διακρίθηκε τόσο για τον επαγγελματισμό του, όσο και τον άριστο χαρακτήρα του. Τον ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη προσφορά του και τη συμβολή του στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων του Παναιτωλικού, ευχόμενοι το καλύτερο για την προσωπική του ζωή και την ποδοσφαιρική του καριέρα.