Τεννές: «Για το καλύτερο με τον Παναθηναϊκό»

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο έμπειρος προπονητής της ομάδας του Αγρινίου μίλησε αποκλειστικά στο www.scorernews.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι των «καναρινιών» με το «τριφύλλι», ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τις προσωπικές του ευχές για το 2012.

«Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι το 2012 να είναι η καλύτερη χρονιά για όλους, με υγεία και αγάπη. Τώρα όσο αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα. Στόχος μας από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να ξεκινήσουμε καλά τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις την νέα χρονιά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «βροντερό» παρών, που αναμένεται να δώσουν οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού στο παιχνίδι της Τετάρτης(4/1):

«Για ακόμη μια φορά ο κόσμος του Παναιτωλικού μας απέδειξε πως είναι ο δωδέκατος παίκτης. Σίγουρα με την παρουσία του κόσμου μας θα έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω για να πάμε για το καλύτερο».