Με κατεβασμένα χέρια… ήττα (1-0) για τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη (video)

Με το ίδιο σκόρ που είχε κερδίσει στο Αγρίνιο τον Αστέρα στο ματς του πρώτου γύρου, ηττήθηκε στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός από τους Αρκάδες. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σε μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις της στο φετεινό πρωτάθλημα ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια στην Τρίπολη. Αξιωσημείωτο είναι πως ο Παναιτωλικός σε όλο το ματς δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Σε αυτό συντέλεσε το γεγονός πως απο το 72 και μετά έπαιζε με 10 παίχτες καθώς ο Θεοδωρίδης που πέρασε αλλαγή βγήκε λόγω ενοχλήσεων.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχε κακό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί με μια σέντρα του Πιπίνη από τα αριστερά και ένα λάθος του Μπλάζιτς που αντί να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού.

H ομάδα του Αγρινίου σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχε καλή ανασταλτική λειτουργία. Επιπρόσθετα η απουσία του Θεοδωρίδη στερούσε από την ομάδα του Τεννέ το δημιουργικό κομμάτι. Στο δεύτερο μέρος, και μέχρι το 65ο λεπτό, οι μόνες σημειώσεις που κράτησαν οι δημοσιογράφοι αφορούσαν κίτρινες κάρτες και αλλαγές, δείγμα της κακής ποιότητας του αγώνα. Εξαίρεση κάποιες κούρσες του ταχύτατου Τσίμο Ναβάρο. Από εκείνο το σημείο, ο Παναιτωλικός βγήκε ψηλά για να ισοφαρίσει και όχι μόνο δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά κινδύνεψε από τον Αστέρα στην κόντρα.

Ο τραυματισμός του Θεοδωρίδη, που πέρασε αλλαγή αλλά βγήκε λόγω ενοχλήσεων, δημιούργησε αριθμητική ανισορροπία καθώς ο Τεννές είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.

To φίλμ του αγώνα
6′ Κίτρινη κάρτα στον Ουσέρο.
9′ Κίτρινη κάρτα στον Παλαιολόγο για σκληρό μαρκάρισμα πάνω σε παίκτη του Αστέρα.
20′ Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία στον αγώνα μέχρι στιγμής.
24′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Αργυρόπουλος κάνει την πάσα στον Μπρέσκα, ο τελευταίος κάνει το σουτ αλλά ο Μπλάζιτς αποκρούει την μπάλα πολύ όμορφα και διώχνει σε κόρνερ.
26′ Ο Αστέρας πιέζει τον Παναιτωλικό.
34′ ΓΚΟΛ ο Αστέρας.Ο Πιπίνης φεύγει από την αριστερή πλευρά. Κάνει σέντρα σουτ και ο Μπλάζιτς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την στέλνει ουσιαστικά στα δίχτυα.
43′ Κίτρινη κάρτα στον Ετζενγκουέλε.
Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.
46′ Αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης, στην θέση του Τσαμπούρη ο Ναβάρο.
46′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στην θέση του Σιόντη ο Μουμίν.
52′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στην θέση του Μπουμάλ ο Καραμαλίκης.
59′ Κίτρινη στον Πασά.
69′ Τρίτη και τελευταια αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Θεοδωρίδης στην θέση του Πασά.
70′ Ο Θεοδωρίδης, δεν μπορεί να συνεχίσει, διότι τραυματίστηκε. Ο παίκτης του Παναιτωλικού, πάτησε άσχημα και ένιωσε τράβηγμα. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, θα συνεχίσει με 10 παίκτες, καθώς ο Θεοδωρίδης έκατσε στον πάγκο.
77′ Πέναλτι ζητάνε οι παίκτες του Παναιτωλικού, ο Παλαιολόγος έκανε το γύρισμα και η μπάλα φαίνεται πως βρίσκει στο χέρι του Ράγιος.
80′ Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Φορμίκα στην θέση του Πιπίνη.
88′ Ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ράγιος έκανε το σουτ, αλλά ο Μπλάζιτς έδιωξε εξαιρετικά.
90′ Τριά λεπτά καθυστερήσεις.

Διαιτητές: Τ. Κάκος, Χ. Ακριβός, Π. Τρύφων

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Μπρέσκα, Χουανίτο, Αργυρόπουλος, Ράγιος, Ουσέρο, Περόνε
Πάγκος: Μπαντής, Λαδάκης, Μπακασέτας, Εγκόν, Σολάκης, Ναβάρο, Φόρμικα

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Σιόντης, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Παλαιολόγος, Καμαρά. Μητρόπουλος, Ρότσα, Κούσας, Μπουμάλ, Πασάς
Πάγκος: Τσενάμο, Αναστασιάδης, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Μπελεβώνης, Καραμαλίκης, Καπνόπουλος