Tεννές : «Κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ήταν ο Μπάμπης Τεννές. Ο Έλληνας τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε πως παρά την ήττα έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδα του αλλά χαρακτήρισε τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης δίκαιη αλλά τυχερή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Μέχρι το 70ο λεπτό που παίζαμε 11 εναντίον 11 νομίζω ότι ήταν ένα ματς χωρίς φάσεις, χωρίς να απειλούνται οι δύο ομάδες. Ο Αστέρας προηγήθηκε από μια φάση όπου στάθηκε τυχερός. Μετά το 70’ άνοιξε το ματς και δώσαμε χώρους στον Αστέρα. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο από την ομάδα μου. Είχαμε πολλά προβλήματα πριν το ματς αλλά και κατά τη διάρκεια του και χάσαμε. Μέσα στα αποδυτήρια είπα συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στον Αστέρα για τη δίκαιη νίκη του».

Για την κούραση του Παναιτωλικού: «Ήταν άλλο ματς το σημερινό από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε μόλις δύο μέρες ξεκούρασης και κάναμε και ταξίδι. Τι να κάνουμε;».

Για την επιστροφή του στην Τρίπολη: «Με πάτε πολλά χρόνια πίσω. Τι σχέση έχει ο Παναρκαδικός με τον Αστέρα; Τότε ήταν διαφορετικό το ποδόσφαιρο. Έχουν καμιά σχέση οι παράγοντες του Αστέρα με εκείνους του Παναρκαδικού. Δε νομίζω…».

Για τις αλλαγές θέσεων ορισμένων ποδοσφαιριστών: «Υπήρχαν απουσίες και έπρεπε κάποια παιδιά να πάνε σε άλλες θέσεις. Ο Θεοδωρίδης και οι γιατροί μου είπαν ότι είναι έτοιμος να παίξει. Ο τραυματισμός είναι στο ίδιο σημείο».