«Χτυπάει» Τσέζαρεκ ο Παναιτωλικός

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ έγινε από χθες ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Παναιτωλικού.Ο Κροάτης επιθετικός του Αρη ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του εξαιτίας των χρημάτων που του οφείλονται και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος και να μείνει ελεύθερος.

Μετά την απομάκρυνση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι (η ΑΕ Λεμεσού δεν τον αφήνει ελεύθερο, αλλά αξιώνει χρήματα για να τον παραχωρήσει) ο εν λόγω στράικερ φαντάζει ως η πλέον αξιόπιστη λύση.
Οι Αγρινιώτες μπορούν να του προσφέρουν αποδοχές ανάλογες με αυτές που είχε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πληρούν τις προϋποθέσεις που θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Το απωθημένο του είναι να παίζει σε ομάδα που έχει κόσμο.Αλλωστε, πριν από τον Αρη είχε περάσει από Ακράτητο, Αιγάλεω και Αστέρα Τρίπολης, δηλαδή από συλλόγους που οι οπαδοί τους δεν φημίζονται για τις γεμάτες εξέδρες.

Μην ξεχνάμε πως σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος έχει μερίδιο σε όσα έχει πετύχει στην εν Ελλάδι καριέρα του ο Τσέζαρεκ. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν αυτός που τον είχε τσεκάρει στον Ακράτητο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

πηγή: sentragoal.gr