Ο Π. Παπαδόπουλος νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Π. Παπαδόπουλος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας σε συνεδρίαση που έγινε στο Μεσολόγγι. Νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο Πάνος Παπαδόπουλος που συμμετέχει στο ΔΣ ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.

Για τη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει αρκετοί δημοσίως και άλλοι εμμέσως πλην σαφώς. Μεταξύ αυτών οι Βασίλης Μπαρπαγιάννης, Βασίλης Κυταγιάς, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Καλιαμπάκος. Παρασκηνιακό ενδιαφέρον επίσης για τις διεργασίες, με σκοπό να εκλέξουν δικό τους υποψήφιο είχαν εκδληλώσει βουλευτές, δήμαρχοι και κομματικοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ.

Αρκετό ενδιαφέρον είχε και η ψηφοφορία… Στον πρώτο γύρο έλαβαν ο Π. Παπαδόπουλος 3 ψήφους, 2 ο Κ. Καλιαμπάκος και από ένα οι Β. Μπαρμπαγιάννης και Β. Κυτάγιας ενώ υπήρξε ένα άκυρο. Στο β γύρο ο Π. Παπαδόπουλος πήρε 4 ψήφους, ο Κ. Καλιαμπάκος 3 ενώ πάλι υπήρχε και ένα λευκό. Ο Κ. Καλιαμπάκος που τελικά δεν εξελέγη πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείο, φαίνεται ότι είχε και υποστήριξη του κ. Θ. Σώκου. Ενώ ο Β. Κυτάγιας, δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου, είχε την υποστήριξη του και ο δημάρχου Π. Κατσούλη.