Santé Σπιτικό

Καθιερωμένο και γνωστό πια εδώ και καιρό το «Santé Σπιτικό» είναι μια μοντέρνα σουβλακερί στο κέντρο της πόλης με λαχταριστές προτάσεις. Μετά ή πριν τον καφέ, ενδιάμεσα στα ψώνια ή στον καναπέ του σπιτιού, το Santé Σπιτικό είναι ιδανικό για να μας χορτάσει με ένα γρήγορο σνακ ή με ολοκληρωμένα γεύματα.

Η θέση του στον πεζόδρομο Μπουκογιάννη, είναι άψογη για να συναντάμε καθημερινά στις βόλτες μας τις νοστιμιές του. Καλαμάκια μεγάλου μεγέθους, κοτομπέικον με ψωμί ή πίτακια περιμένουν να συνδυαστούν με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και υπέροχα συνοδευτικά. Φρέσκιες σαλάτες έτοιμες να συνοδεύσουν λαχταριστές μερίδες στη λαδόκολλα με κεμπάπ, πανσετάκια, μπιφτέκι, κοτόπουλο, λουκάνικο, γύρο χοιρινό και ρολό κοτόπουλο. Η κλασική πίτα εδώ παίρνει δικό της χαρακτήρα με καθιερωμένο αλάδωτο ζυμαράκι στη σχάρα να τυλίγει τα ζουμερά κρέατα με τη συνοδεία ολόφρεσκων λαχανικών, παρέα με σάλτσες, με την μοναδική λευκή σάλτσα φέτας να κλέβει την παράσταση! Σπεσιαλιτέ αποτελούν και οι σκεπαστές πίτες με γέμιση σε συνδυασμούς όλων των υλικών αναμιγμένα με τυρί που λιώνει ανάμεσα σε δυο αφράτες αλάδωτες πίτες. Νέα πρόταση είναι και οι κυπριακές πίττες, ψωμάκια γεμισμένα με τις γεύσεις από τις κλασικές πίττες μαζί με επιπλέον συνδυασμούς από τυρί και σάλτσες.

Το κατάστημα εγγυάται φρέσκα κρέατα και λαχανικά, σαλάτες με ελαιόλαδο, μπιφτέκια χειροποίητα από κιμά μοσχαρίσιο. Επιπλέον σερβίρονται ποικιλίες και μερίδες με το κιλό, ενώ τα αναψυκτικά και οι μπύρες περιμένουν για να μας ξεδιψάσουν. Ψηλά τραπέζια και σκαμπό από ξύλο, σε άμεση σχέση με την διακόσμηση του εσωτερικού του καταστήματος, αναμένουν στο πεζοδρόμιο προκειμένου να μας βολέψουν για επιτόπου γεύματα. Τιμές λογικές και συγκρατημένες σε συνδυασμό με άψογη ποιότητα.

Όλα τα εδέσματα έρχονται και στην πόρτα μας με δωρεάν διανομή κάθε μέρα από τις 13:00 έως τις 01:00.

Santé Σπιτικό, πεζόδρομος Μπουκογιάννη 7 Αγρίνιο
Τηλέφωνο: 26410 29609, CU: 6944 180930, what’s up: 6989 641644, Facebook: Sante’ Spitiko