«Ο Παναιτωλικός είναι η πιο αδικημένη ομάδα»

Με τον όρο της πιο αδικημένης ομάδας του φετινού πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον Παναιτωλικό, ο Παύλος Μητρόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο νεαρός μέσος των Αγρινιωτών τόνισε πως ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί με διαιτησίες αλλά αυτό που γίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές έχει κοστίσει αρκετούς βαθμούς στην ομάδα και όλοι έχουν αγανακτήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Μητρόπουλος στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

«Για μένα το ματς κρίθηκε στο πρώτο μέρος. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και ένα δεύτερο γκολ. Θα είχαμε το προβάδισμα απέναντι σε μια καλή ομάδα αλλά νομίζω πως με δύο γκολ διαφορά θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στη νίκη.

Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που δεν ασχολείται με τις διαιτησίες. Αλλά αυτό που συμβαίνει στις τελευταίες αγωνιστικές είναι ανεξήγητο. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς από διαιτητικές αποφάσεις. Ο Παναιτωλικός είναι η πιο αδικημένη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Και ο πρόεδρος και ο προπονητής μας έχουν αγανακτήσει.

Νομίζω πως μας έχει πάρει από κάτω. Προηγούμαστε και αντί να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ τελικά ισοφαριζόμαστε. Ειδικά στην έδρα μας νιώθουμε απελευθερωμένοι αλλά είμαστε άτυχοι γιατί σε κάθε ματς στο Αγρίνιο έχουμε 7-8 τελικές αλλά έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Αυτά τα δύο ματς που έχουμε να δώσουμε με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό μας έχουν κάνει κακό. Αν τα είχαμε δώσει, τώρα θα σκεφτόμασταν αλλιώς. Μετά τη νίκη του Λεβαδειακού επί του Παναθηναϊκού σίγουρα μας βάζει σε μπελάδες αλλά στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση».