Τα κεφάλια μέσα για τη δύσκολη συνέχεια

Με μία πρωινή προπόνηση συνέχισε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με τη Δόξα Δράμας, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μπορεί ν’ αποτελεί παρελθόν, τα παράπονα ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν στο στρατόπεδο των Αγρινιωτών, που θεωρούν ότι αδικήθηκαν απ’ τη διαιτησία του αγώνα. Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι οι τόσο οι δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, κ. Κωστούλα, όσο και οι χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας. Ο Μπάμπης Τεννές και οι παίκτες του συγκεντρώνονται πλέον στο παιχνίδι της Τετάρτης και πάνε μόνο για να πάρουν το τρίποντο. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι μάλλον καταστροφικό. Τα σενάρια για την αντικατάσταση του Τεννέ, πάντως έχουν ξεκινήσει, με το πρώτο όνομα να γράφεται και να είναι αυτό του Παύλου Δερμιτζάκη, κάτι που, όμως, που διαψεύδεται από την πλευρά του Αγρινίου.

Έτσι από σήμερα κιόλας μπήκε σε ρυθμούς… Δράμας η ομάδα του Αγρίνιου, ξεκινώντας την προετοιμασία της με μία πρωινή προπόνηση. Το μεγαλύτερο μέρος της αναλώθηκε σε παιχνίδια με μπάλα, τη στιγμή ωστόσο που πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιστές της ομάδας, εκτός απ’ τους Κουτρουμάνο και Ετζεγκουέλε, οι οποίοι και παραμένουν εκτος λόγω τραυματισμού. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο νεοαποκτηθείς Άγγλος μπακ Βιντάλ.