Υπάρχουν κι αυτοί οι οπαδοί!

Έγινε σε ματς της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και πέρασε στα ψιλά. Ίσως επειδή δεν έγιναν… μάχες σώμα με σώμα! Επειδή δεν υπήρχε πετροπόλεμος και ανοιγμένα κεφάλια!

Συνέβη την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο, στα πλαίσια του αγώνα του γηπεδούχου Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο Αθηνών! Περίπου 50 οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου, μέλη των Fentagin βρέθηκαν στο Αγρίνιο και φιλοξενήθηκαν από τους Warriors-Θύρα 6, ουσιαστικά ανταποδίδοντας την ανάλογη ενέργεια στο ματς του πρώτου γύρου!

Σε μια εποχή που η αστυνομία και η Πολιτεία τα ισοπεδώνει όλα και απαγορεύει τις μετακινήσεις, οι οπαδοί των δύο ομάδων απέδειξαν πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους (πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι) και μπορούν να συνυπάρξουν! Αν μη τι άλλο παράδειγμα που καλό θα ήταν να βρει μιμητές σε αυτές τις δύσκολες εποχές και για τους οπαδούς!

Μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης στην ιστοσελίδα των fentagin ανέβηκε το εξής μήνυμα: «Ένα μεγάλο μπράβο στους οπαδούς του Παναιτωλικού για τις όποιες κινήσεις κάνανε όλη την βδομάδα καθώς και την ημέρα του αγώνα, για να βρεθούμε στο γήπεδο του Αγρινίου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε η αστυνομία ώστε να μην γίνει αυτό εφικτό.

Ευτυχώς που στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε ,τόσο γηπεδικά όσο και κοινωνικά,υπάρχουν ακόμα φωνές ελπίδας,ισότητας και αλληλεγγύης…
Υγ: Α.Ρ.Δ. υπάρχουν και άλλα θέματα να γεμίσετε τις στήλες σας εκτός από την βία και τα μαχαιρώματα»!

gazzetta.gr