Θα μας τρελάνει η Γιαννακά – Περιμένει να ακούσει τον Παπανδρέου για τα νέα μέτρα

Η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά σε δηλώσεις της στο Ράδιο 9 ρωτήθηκε για το αν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα. Η απάντησή της ήταν πως περιμένει να ακούσει τον Παπανδρέου… Ενώ η βουλευτής έχει ταχθεί ανοιχτά υπερ του Βενιζέλου και έχει κατηγορήσει ουκ ολίγες φορές την πολιτική Παπανδρέου, τώρα λέει πως θα περιμένει να ακούσει τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για να αποφάσισει τι θα κάνει η ίδια. Πολύ έξυπνα η Σοφία Γιαννακά βάζει στο κάδρο των επώδυνων μέτρων τον ΓΑΠ, λες και ο Βενιζέλος είναι αμέτοχος σε όλο αυτό.

«Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα γιατί δεν έχω ακούσει την πολιτική επιχειρηματολογία και την πολιτική διαχείριση του νέου μνημονίου από τον Γ. Παπανδρέου. Δεν τον έχω ακούσει. Θέλω να ακούσω τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην κοινοβουλευτική ομάδα που θα κάνουμε για να ακούσω τα πολιτικά του επιχειρήματα. Είναι αλήθεια ότι έχω ισχυρές αμφιβολίες» ήταν η χαρακτηριστική της αποστροφή.

Ωστόσο η Σ. Γιαννακά δίνει ένα στίγμα για το τι θα πράξει λέγοντας πως «κατά βάθος εκτιμώ ότι δεν έχω το δικαίωμα καταψηφίζοντας να φέρω την Ελλάδα στη χειρότερη κατάσταση και την επιστροφή στη δραχμή. Αυτή είναι η αφετηρία μου».