Βράβευση για τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Αστακού

Βραβεύτηκε ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΣΤΑΚΟΥ σαν ένας από τους καλύτερους συλλόγους το 2011!
Επίσης βραβεύτηκαν οι Αθλητές Τζουροπάνος Ιωάννης, Ζούλα Κωνσταντίνα, Γκούμα Αλίκη και Κονιώση Γεωργία σαν κορυφαίοι αθλητές για τις επιτυχίες τους . Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 η ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, στην Αθήνα, πραγματοποίησε μια εκδήλωση για κοπή της πίτα της και βράβευσε αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνές και πανελλήνιο επίπεδο το 2011. Ο σύλλογος του Αστακού και επίσημα συγκαταλέχθηκε στους πιο καλούς συλλόγους της Ελλάδος το 2011 και βραβεύτηκε για τις μεγάλες του νίκες τόσο σε διεθνές όσο και σε εγχώριο επίπεδο, αλλά και για την γενικότερη προσφορά του στο άθλημα.

Επίσης Βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση 4 αθλητές-ριες του Αστακού Τζουροπάνος, Ζούλα, Γκούμα και Κονιώση, οι οποίοι έφεραν πανελλήνιες νίκες. Η βράβευση έγινε με κριτήριο τις διακρίσεις που είχε κάθε σύλλογος σε πανελλήνιους αγώνες το 2011. Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποδίδουν ξεχωριστή τιμή στον σύλλογό Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΣΤΑΚΟΥ, αφού ύστερα από επίπονη προσπάθεια ετών, συγκαταλέγεται πλέον στους καλύτερους αθλητικούς συλλόγους Ταεκβοντό W.T.F. (Ολυμπιακό άθλημα) της χώρας.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ: Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση γα την θέση που κατέχει ο σύλλογος στο πανελλήνιο. Έχουμε αποκτήσει ένα καλό όνομα στο χώρο και αυτό οφείλεται στην πειθαρχεία που υπάρχει στη σχολή και στην άψογη συνεργασία με τους Αθλητές οι οποίοι καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και έχουν καταφέρει να γυρίζουν στον Αστακό με μετάλλια. Είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεσαι σε ένα ολυμπιακό άθλημα όπως το άθλημά μας, το οποίο έχει μεγάλη ανάπτυξη αφού αντιμετωπίζει αθλητές με πείρα, γνώση την οποία αποκτούν μετέχοντας σε διεθνής αγώνες και εκπαιδεύσεις σε πανεπιστήμια της ΚΟΡΕΑΣ κλπ. Αν αναλογιστούμε ότι οι δικοί μας αθλητές στερούνται όλα αυτά λόγο μεγάλου οικονομικού κόστους, τότε η διάκριση σίγουρα αποκτά μεγαλύτερη αξία. Όμως έχουμε περάσει στους Αθλητές μας το μήνυμα ότι «Η ΝΙΚΗ ΑΝΕΙΚΗ ΑΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ».Συγχαρητήρια στους Αθλητές μας για την διάκρισή τους. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και πιστεύουμε ότι θα φέρουμε στην πόλη μεγαλύτερες διακρίσεις