Τα «άκουσε» ο Χαριστέας στο Emileon!

«Λαϊκά» δικαστήρια στο Αγρίνιο, στην επιστροφή του Παναιτωλικού από την Λιβαδειά! Στο… στόχαστρο ο Χαριστέας για την αγωνιστική εικόνα και τις πρόσφατες δηλώσεις του!

Mπορεί η θερμοκρασία στο Αγρίνιο να είναι χαμηλή, αλλά το χαμηλό… βαρομετρικό και στον βαθμολογικό πίνακα ήταν τέτοιο που έκανε τους φίλους του Παναιτωλικού να αψηφίσουν το κρύο και να περιμένουν την αποστολή στην επιστροφή της από την Λιβαδειά!

Η ήττα από τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά κυρίως η τραγική εμφάνιση του Παναιτωλικού ήταν ένα ακόμη… πικρό ποτήρι που ήπιαν το τελευταίο δίμηνο οι Αγρινιώτες! Όμως η σταγόνα από το ποτήρι αυτό φαίνεται να ξεχείλισε!

Έτσι περίπου 100 φίλοι της Αγρινιώτικης ομάδας περίμεναν το πούλμαν με την αποστολή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Emileon με τις διαθέσεις να είναι ιδιαίτερα άγριες και τον Άγγελο Χαριστέα να είναι αυτός που δέχτηκε τα περισσότερα… φραστικά πυρά την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο πούλμαν!

Οι δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη του για την διαβίωση του στο Αγρίνιο σε συνδυασμό με την αγωνιστική του ανεπάρκεια τον έβαλαν στο «στόχαστρο» των οπαδών του Παναιτωλικού!

Πέρα πάντως από τον Έλληνα διεθνή, οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας άκουσαν τα… γαλλικά των εξαγριωμένων οπαδών!

Για να μην ξεφύγει εντελώς η κατάσταση κατέβηκαν από το πούλμαν σε ρόλο… πυροσβεστών ο Τάκης Λεμονής, ο γενικός αρχηγός Κώστας Κωνσταντόπουλος και ο φυσικός αρχηγός της ομάδας Μάκης Μπελεβώνης. Άκουσαν κι αυτοί αρκετά για την εικόνα του Παναιτωλικού, αλλά προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους.

Τόνισαν πως ντρέπονται για την βαθμολογική θέση αλλά και το… πρόσωπο της ομάδας, αλλά ζήτησαν παράλληλα από τον κόσμο να στηρίξει και να βάλει για άλλη μια φορά πλάτη στον «τελικό» της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό!