Δεν έγινε δεκτή από το ΔΣ της ΠΑΕ η παραίτηση Μπελεβώνη

Βαρύ το κλίμα -όπως είναι φυσικό άλλωστε- στις τάξεις του Παναιτωλικού μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό ματς με το Λεβαδειακό στο Αγρίνιο. Από τα μέλη της διοίκησης αυτός που συγκεντρώνει τα πυρά της κριτικής των φιλάθλων του Παναιτωλικού είναι ο Μάκης Μπελεβώνης.

Στο ημίχρονο του χθεσινού ματς σημαντική μερίδα οπαδών αποδοκίμασε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ χρεώνοντάς του το λάθος μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού αλλά και πως ο ίδιος αποτελεί αρνητική επιρροή για τις αποφάσεις του προέδρου της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα.

Όπως είναι λογικό -αλλά και ανθρώπινο- ο Μάκης Μπελεβώνης βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ -σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioCulture.gr- ο ίδιος θέλησε να υποβάλλει την παραίτησή του, ωστόσο τόσο τα μέλη του ΔΣ όσο και ο Φώτης Κωστούλας με την προσωπική του παρέμβαση, μετέπεισαν τον Μάκη Μπελεβώνη. Επικράτησε η λογική πως αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της ομάδας και όχι η επίρρηψη ευθυνών και πως δεν χρειάζεται να παίρνονται αποφάσεις εν θερμώ.

Οι 8 αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος έχουν χαρακτηριστεί από όλους 8 τελικοί.Πλέον όλοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο καθαρά αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας και βασίζουν τις ελπίδες τους στον Τάκη Λεμονή που θα έχει τον χρόνο -ιδίως αν αναβληθεί η επόμενη αγωνιστική- να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές τόσο στον τομέα της ψυχολογίας όσο και στον τομέα της τακτικής.