Βρέθηκαν οι 14 εγκλωβισμένοι απο σφοδρή χιονοθύελλα στο Καρπενήσι [βίντεο]

Σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια διάσωσης 14 ανθρώπων που έχουν εγκλωβιστεί στα χιόνια, στο δρόμο μεταξύ του Καρπενησίου και του χιονοδρομικού κέντρου.

Πρόκειται για τους επιβάτες δύο αυτοκινήτων μεταξύ των οποίων είναι 9 εκδρομείς για 5 εργαζόμενοι στο χιονοδρομικό κέντρο οι οποίοι επιχείρησαν να κατέβουν από το χιονοδρομικό κέντρο στο Καρπενήσι αλλά εγκλωβίστηκαν στο δρόμο από τα χιόνια. Στην περιοχή επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες με χιονοθύελλα και μάλιστα μεγάλα μηχανήματα που δίνουν μάχη από το μεσημέρι δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι το σημείο όπου βρίσκονται οι εγκλωβισμένοι.

Περίπου 300 μέτρα από τα δύο πρώτα αυτοκίνητα των εγκλωβισμένων στο δρόμο Καρπενησίου προς το χιονοδρομικό κέντρο βρίσκονται τα εκχιονιστικά συνεργεία ενώ την ίδια στιγμή επικρατούν πολικές θερμοκρασίες που φτάνουν τους -10 βαθμούς, και το χιόνι σε εκείνο το σημείο φτάνει τα τρία και τέσσερα μέτρα.
lamiastar.gr

Νεότερη ενημέρωση : Μετά από 12 ώρες αποκλεισμένοι στο δρόμο για το χιονοδρομικό στο Bελούχι, βρέθηκαν οι 14 εγκλωβισμένοι από τις ομάδες διάσωσης. Στην περιοχή επικρατούν πολικές θερμοκρασίες που φτάνουν τους -10 βαθμούς, και το χιόνι σε εκείνο το σημείο φτάνει τα τρία και τέσσερα μέτρα. Ευτυχώς όμως λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατάφεραν να φτάσουν στους εγκλωβισμένους όπου όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

[youtube width=”520″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=HPbJhrCWjjo&feature=player_embedded#![/youtube]

[youtube width=”520″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=OTc0Y3q2Nlw&feature=player_embedded#![/youtube]