Θέλει πολύ ξύλο για να συνέλθει, είπε ο Δ. Κρεμαστινός για τον Μάριο Σαλμά !

Πυρ και μανία είναι ο πρώην υπουργός Υγείας Δημήτρης Κρεμαστινός με το συνάδελφό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάριο Σαλμά.

«Βαράτε τους, τέτοιοι βουλευτές θέλουν ξύλο. Είναι βουλευτής αυτός; Ούτε για κλητήρας δεν κάνει! Είναι κρίμα που ο κόσμος στέλνει αυτούς τους ανθρώπους εδώ!», είπε θυμωμένος ο, κατά γενική ομολογία, ήρεμος Δημήτρης Κρεμαστινός.

Αφορμή της διαμάχης στάθηκε μια διάταξη, που η υπουργός Παιδείας έβαλε εν κρυπτώ και παραβύστω μέσα σε νομοσχέδιο του Ανδρέα Λοβέρδου και που αφορούσε στην αναβάθμιση (για ανωτατοποίηση της ΕΣΔΗ κατηγόρησε την υπουργό Παιδείας ο Θανάσης Γιαννόπουλος) της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Ο Μάριος Σαλμάς άφησε αιχμές, ότι δηλαδή η διάταξη έγινε για να βολευτεί η σύζυγος του Δημήτρη Κρεμαστινού.

Ποιος είδε τον καρδιολόγο το πρωί στη Βουλή και δεν χτύπησε η καρδιά του. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός άφησε τις ευγένειες κατά μέρος και έσουρε στον Μάριο Σαλμά τα εξ αμάξης μέσω των δημοσιογράφων.

«Εμένα η γυναίκα μου έχει φύγει εδώ και έξι μήνες! Σκεφτείτε να ήταν στη δουλειά της, άντε εγώ να μπορούσα σήμερα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ποιος θα με πίστευε; Κι εγώ ούτε καν που ήξερα για τη διάταξη, στην Επιτροπή ενημερώθηκα. Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια καταγγελία και να εξαφανίζεσαι; Που είναι σήμερα ο Σαλμάς; Εγώ πήγα στον πρόεδρο της Βουλής και του είπα να μαζέψει κανα δυο τρεις από δαύτους! Αυτοί θέλουν πολύ ξύλο για να συνέλθουν. Να τους βαράει ο κόσμος, μόνο έτσι θα καταλάβουν!» συνέχισε σε οργίλο κρεσέντο ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Τον «κρέμασε» στο Σύνταγμα ο Κρεμαστινός!

πηγή : zougla.gr