Ξεφάντωσε η ΓΕΑ στις απόκριες

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου, το τετραήμερο, από την Τσικνοπέμπτη έως την Κυριακή των Απόκρεω – 16 έως 19 Φεβρουαρίου 2012 – έδωσε την ευκαιρία στα μέλη της και τους φίλους της, μικρούς και μεγάλους, να ξεφύγουν για λίγο από το άγχος και τις καθημερινές φροντίδες και να ζήσουν λίγες ώρες ξενοιασιάς, χαράς και κεφιού σε μια αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα: Tην Τσικνοπέμπτη το βράδυ, σε συνεργασία με τον ιστορικό μουσικό σύλλογο του «ΟΡΦΕΑ», διοργάνωσε συνεστίαση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου. Συμμετείχαν μέλη και φίλοι των δύο ιστορικών συλλόγων. Η αποκριάτικη διακόσμηση, τα πλούσια εδέσματα, τα επιλεγμένα μουσικά ακούσματα και η άψογη εξυπηρέτηση δημιούργησαν μια
ευχάριστη ατμόσφαιρα που ικανοποίησε και τους πλέον απαιτητικούς. Το κέφι και το ξεφάντωμα κράτησαν έως τα βαθιά μεσάνυχτα.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, το βράδυ, το τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων διοργάνωσε το 2ο πάρτυ Μασκέ για τη νεολαία.Αθλητές και αθλήτριες της ΓΕΑ, νέοι και νέες της πόλης μας, με αποκριάτικες αμφιέσεις, έδωσαν το «παρών» τους στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο Central café-bar, όπου διασκέδασαν έως τις πρωινές ώρες.

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, το απόγευμα, το τμήμα Ρυθμικής της ΓΕΑ διοργάνωσε επίδειξη Χορευτικής Γυμναστικής.Εκεί οι μικρές μαθήτριες με τις ρυθμικές κινήσεις τους και τις εντυπωσιακές φιγούρες τους εντυπωσίασαν τους πολυπληθείς θεατές, γονείς, συγγενείς, φίλους που κατέκλυσαν την Αίθουσα Εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου και ξέσπασαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Τέλος ο κύκλος των αποκριάτικων εκδηλώσεων έκλεισε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, με το παιδικό πάρτι που διοργανώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, για τα παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα Χορού και Γυμναστικής στο Παπαστράτειο Μέγαρο, καθώς και για τα παιδιά των Ακαδημιών Στίβου, Μπάσκετ και Βόλεϊ.