Η ΝΔ κλείνει ψηφοδέλτιο και η παραπολιτκή οργιάζει

Η ΝΔ σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου “έχει κλείσει” τους 11 υποψηφίους βουλευτές της στην Αιτωλοακαρνανία. Και όμως… θα γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος! Η ΝΔ που στις τελευταίες εκλογές του 2009 ανακοίνωσε ψηφοδέλτιο στο παρά πέντε, με τον Φραίμη να παίρνει την θέση του Ναούμη στο και πέντε, λέτε τώρα να έβαλε μυαλό και δυο μήνες πριν τις εκλογές να έχει έτοιμο ψηφοδέλτιο;;;

Αλήθεια, με ποια διαδικασία στήθηκε το ψηφοδέλτιο; Αυτό ρωτήσαμε τοπικά στελέχη της ΝΔ και η απάντηση ήταν “ποια διαδικασία;” Ως γνωστόν το κόμμα πότε δεν είχε διαδικασίες. Μάλιστα οι κακίες γλώσσες στη ΝΔ λένε πως η μόνη διαδικασία είναι ο Μάριος Σαλμάς! Αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώνει και η δυσαρέσκεια για την παρουσία πολλών αγρινιωτών στο ψηφοδέλτιο που εκφράζεται από πολιτευτή του 2009, στον οποίο υποτίθεται πως η ΝΔ θα επένδευε…!!!

Επειδή όμως το ψηφοδέλτιο δεν έχει κλείσει, όσο και να κοπανιώνται, μερικοί από τους συμμετέχοντες σε αυτό, μοιράζοντας δεξιά και αριστερά διαρροές, αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή, είναι η μάχη για μια καλύτερη θέση των λιγοστών γαλάζιων στελεχών που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό. Ε, σε αυτή την περίπτωση, όπως πάντοτε συνέβαινε στη ΝΔ, τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και η παραπολιτική οργιάζουν.

Για άλλη μια φορά το κόμμα που γεννά μόνο παραπολιτική ασχολείται με τα blogs. Ενδεικτική είναι η περίπτωση του ναυπάκτιου πολιτευτή Ασημάκη Φωτόπουλου, που τα πήρε στο κρανίο με κάποιο blog, που τον ήθελε κομμένο από το ψηφοδέλτιο. Έτερο Ναυπάκτιο blog φιλοξενεί φερόμενες δηλώσεις του πολιτευτή. Συμπέρασμα τ’ είχες Γιάννη, τι είχα πάντα! Η ΝΔ συνδιαλέγεται με blogs -που δεν είναι θεωρητικά κακό- και νομίζει πως έτσι θα μιλήσει και στην κοινωνία.

Και βέβαια δεν είναι μόνο αυτή η περίπτωση… Οι διαρροές του ενός υποψηφίου της ΝΔ για τον άλλον πάνε και έρχονται το τελευταίο δίμηνο. Διαρροές που αφορούν ακόμη και την προσωπική ζωή! Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε! Οι γαλάζιοι ή αλλιώς οι άρχοντες της παραπολιτικής, ετοιμάζονται για τις εκλογές. Μύρισε ήδη αίμα!