Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο ΤΕΙ Μεσολογγίου

Το Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών έτους 2011 που απευθύνονταν στο Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό του Ιδρύματος, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μεσολογγίου, διοργανώνει δεύτερο κύκλο σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών το μήνα Μάρτιο 2012 το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 14 ώρες εκπαίδευσης και απευθύνεται στους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί για τους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου στην έδρα του Τ.Ε.Ι. στο Μεσολόγγι και για τους σπουδαστές του Τμήματος ΤΕΣΥΔ στο Παράρτημα Ναυπάκτου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η προαγωγή του αισθήματος ευθύνης και ασφάλειας στην πρόληψη και αντιμετώπιση των καθημερινών έκτακτων αναγκών.Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, Πιστοποίηση EFAC (European First Aid Certificate).

To Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών είναι αναγνωρισμένο από όλους τους Ερυθρούς Σταυρούς και Ερυθρές Ημισελήνους, θα έχει ισχύ 3 χρόνια, από την ημερομηνία έκδοσής του.Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν και η παρακολούθηση υποχρεωτική.

Oι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα απευθύνονται από 1/3/2012 μέχρι 20/3/2012 στο Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας ή στο τηλέφωνο 2631058421.