«Ξαναζεστάθηκαν»

Τα 3.500 εισιτήρια μπορεί να είναι πολλά για αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αλλά δεν αντικατοπτρίζουν τη δυναμική του Παναιτωλικού.

Η ατάκα του Τάκη Λεμονή στην κάμερα της Nova λίγες ώρες πριν από το σημερινό ματς με τον Εργοτέλη αντικατοπτρίζει πώς βλέπουν στον Παναιτωλικό τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και εκείνα που ακολουθούν.

«Ολα τα ματς μέχρι το τέλος για μας είναι παιχνίδια χωρίς γυρισμό. Το ίδιο ισχύει και για τον Εργοτέλη», είπε ο έμπειρος κόουτς. Και γι’ αυτό οι φίλοι της ομάδας, που «ξαναζεστάθηκαν» μετά τη νίκη στην Ξάνθη, καλούνται σήμερα να αποδείξουν πως το Αγρίνιο παραμένει μία δύσκολη έδρα. Μετά τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα, παρατηρείται πτωτική πορεία στην προσέλευση του κόσμου.

Σε σχέση βέβαια με τα προηγούμενα ματς. Στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς των «κυανοκίτρινων», η εκκαθάριση των εισιτηρίων έδειξε λίγο λιγότερα από 3.500. Αριθμός που στα πρώτα οκτώ ματς της σεζόν καταρρίπτονταν με άνεση.

Σίγουρα το αρνητικό ρεκόρ των «καναρινιών» είναι για άλλες ομάδες της κατηγορίας μία «ικανοποιητική έως καλή προσέλευση», όχι όμως για τον Παναιτωλικό. Σήμερα, μετά και τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, οι φίλοι του Παναιτωλικού έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γεμίσουν ξανά το γήπεδο.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Πανιώνιος 5.320
Αστέρας Τρ. 4.968
ΠΑΣ Γιάννινα 5.845
Ξάνθη 5.531
ΑΕΚ 5.963
ΟΦΗ 5.059
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Παναθηναϊκός 6.008
Κέρκυρα 4.385
Ατρόμητος 3.385
Δόξα Δράμας 3.143
Λεβαδειακός 3.435

πηγή: sday.gr