Θεοδωρίδης : Είναι παιχνίδι κλειδί για μας για να ξεφύγουμε…

Ένα πρώην παίκτη του θα συναντήσει την Κυριακή στο Αγρίνιο ο Εργοτέλης, ως αντίπαλο αυτή τη φορά. Ο λόγος για τον Γιώργο Θεοδωρίδη που είχε περάσει από τους κιτρινόμαυρους την αγωνιστική περίοδο 2007- 2008, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις… “Στον Εργοτέλη έχω αρκετούς φίλους. Είναι ένα υγιές σωματείο χωρίς προβλήματα με σταθερή διοίκηση και τεχνική ηγεσία και αξίζει όπως και ο Παναιτωλικός να βρίσκονται στη Σούπερ Λίγκα”, τονίζει στο “www.neakriti.gr” ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Αγρινίου που αναφέρεται στη μεταξύ τους αναμέτρηση: “Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δύο ομάδες εξαιτίας της δύσκολης βαθμολογικής τους θέσης. Είναι ένα παιχνίδι κλειδί για μας για να ξεφύγουμε από αυτή τη θέση παρότι όλα τα παιχνίδια στη συνέχεια θα είναι δύσκολα”.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον ψυχολογικό παράγοντα και την πίεση που έχουν σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες. “Υπάρχει αρκετή πίεση και στις δύο ομάδες. Για μας του γηπεδούχους υπάρχει αυτό το “πρέπει” ενώ καταλαβαίνω και τον Εργοτέλη που ξεκίνησε με στόχους Ευρώπης και τώρα βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Το άγχος είναι μεγάλο για μας τους ποδοσφαιριστές όμως δεν θα πρέπει να μας καταβάλει. Παίζω στον Παναιτωλικό, στόχος μας είναι η νίκη και γι’ αυτήν θα προσπαθήσουμε”.

Παρακολουθώντας ως θεατής την φετινή παρουσία του Εργοτέλη δεν κρύβει πως θα περίμενε καλύτερη πορεία όμως στέκεται και στην ατυχία που είχε η ομάδα σε αρκετά παιχνίδια όπως άλλωστε και ο Παναιτωλικός, όπως επισημαίνει… “Ο Εργοτέλης τα τελευταία χρόνια είναι η ίδια ομάδα και η θέση του δεν θα έπρεπε να είναι αυτή. Έχει μια σταθερά καλή διοίκηση και τεχνική ηγεσία και αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα. Αδικείται από τη σημερινή του θέση όπως και εμείς άλλωστε. Στο ποδόσφαιρο όμως δυστυχώς όταν σε πάρει η κάτω βόλτα είναι δύσκολο να σηκώσεις κεφάλι. Είχε κάποια άτυχα αποτελέσματα και έμεινε πίσω…”.

Απομένοντας επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Θεοδωρίδης δεν κάνει προβλέψεις για τις ομάδες που εμφανίζονται επικρατέστερες να αποχαιρετήσουν την κατηγορία. “Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Δεν μπορώ να πω ότι θα πέσει για παράδειγμα η Δόξα Δράμας που μας έχει κερδίσει δύο φορές… Είναι πολύ δύσκολο να δίνεις παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Ο Λεβαδειακός τα έχει καταφέρει. Θα δούμε… Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται και τον απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος”.

Κλείνοντας ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού τονίζει: “Ο Εργοτέλης όπως και ο Παναιτωλικός αξίζουν να μείνουν στην κατηγορία. Εύχομαι να τα καταφέρουμε και οι δύο…”.

Από το www.neakriti.gr