Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κούσας – Επιστρέφει ο Εντζενγκουέλε!

Άσχημα ήταν τα… μαντάτα από τις εξετάσεις του Γιώργου Κούσα, καθώς υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και είκοσι μέρες.

Ο 30χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν πρόκειται για ένα απλό διάστρεμμα, όπως έλπιζαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, αλλά τελικά πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό.Ο Τάκης Λεμονής θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια των Αγρινιωτών χωρίς τον έμπειρο αμυντικό.

Η θετική είδηση όμως για την άμυνα του Παναιτωλικού είναι ο Ουίλιαμ Εντζενγκουέλε, που πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (12/3), και έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.Αντίθετα, οι τραυματίες Κουτρομάνος και Μπλάζιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Την Τρίτη (13/3) οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού θα έχουν ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 13:00.