Ψάχνει εκλογικά κέντρα η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ… Ψηφοφόροι …υπάρχουν

Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει η νομαρχιακή επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποφασιστούν όλες οι λεπτομεριές σε τοπικό επίπεδο για την διαδικασία της εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ την προσεχή Κυριακή. Οι αποφάσεις για τη διαδικασία θα κινηθούν στον μπούσουλα – εγκύκλιο που απέστειλε στις οργανώσεις του κόμματος ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ευτυχώς γιατί η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ δεν φημίζεται για τη συνεννόησή της, πολλώ δε μάλλον τώρα που επι μακρό χρονικό διάστημα ήταν “ακέφαλη”. Είναι χαρακτηριστικό πως στην αποψινή συνεδρίαση χρέη γραμματέα αναλαμβάνει η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, Ρία Μάργαρη.

Η εκλογική διαδικασία σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί σε επίπεδο δημοτικών ενοτήτων, σε χώρους που θα επιλεγούν με ευθύνη των Νομαρχιακών Επιτροπών, ενώ σε κάθε εκλογικό κέντρο μπορούν να υπάρχουν περισσότερες από μία κάλπες.

Είναι βέβαιο πως θα βρεθούν και τα εκλογικά κέντρα και οι κάλπες… το αμφίβολο είναι αν θα βρεθούν ψηφοφόροι, για να επιλέξουν ανάμεσα στο Βενιζέλο και το λευκό….