Τζενάμο: «Θα προσπαθήσουμε…»

Την παραμονή του Παναιτωλικού έθεσε ως στόχο της ομάδας ο Λουίτζι Τζενάμο. «Οι απώλειες που είχαμε στην έδρα μας και ειδικότερα με αντιπάλους μας που είχαμε τους ίδιους στόχους, έφεραν τον Παναιτωλικό σε δύσκολη βαθμολογικά θέση», τόνισε ο 32χρονος τερματοφύλακας. «Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να μείνουμε στη μεγάλη κατηγορία», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζενάμο στην «Πράσινη»
Για τη νίκη του Παναιτωλικού επί της Ξάνθης
«Ήταν μια καλή ευκαιρία να εξαργυρώσουμε τη νίκη που κάναμε στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα. Μια ήττα θα χάλαγε την προσπάθεια που κάναμε. Γνωρίζαμε πως μέσα στην έδρα μας είχαμε τις δυνατότητες για το τρίποντο της νίκης».

Για την υπόθεση παραμονή
«Η ομάδα έχει ποιότητα και αυτή βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς όμως μόνοι μας φέραμε την κατάσταση αυτή. Οι απώλειες που είχαμε στην έδρα μας και ειδικότερα με αντιπάλους μας που είχαμε τους ίδιους στόχους, έφεραν τον Παναιτωλικό σε δύσκολη βαθμολογικά θέση. Όμως ποτέ δεν είναι αργά. Με όπλο το ρόστερ που έχουμε, σύμμαχο τον κόσμο και συμπαραστάτες διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να μείνουμε στη μεγάλη κατηγορία….».

Για τα άσχημα αποτελέσματα που είχε το προηγούμενο διάστημα η ομάδα από το Αγρίνιο
«Από τη στιγμή που κάτι δεν πάει καλά σε μια ομάδα, αυτός που την πληρώνει πάντα είναι ο προπονητής. Δεν μπορείς να αλλάξεις 20 παίκτες. Ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά απλά φαίνεται πως χρειάζονταν μια αλλαγή. Ο νέος τεχνικός έχει ρίξει βάρος στη ψυχολογία και το έμψυχο δυναμικό φαίνεται πια πιο αποφασισμένο μέσα στον αγωνιστικό χώρο».