Πανό κατά Πιλάβιου στο Μεσολόγγι!

Φίλοι του Παναθηναϊκού… έστειλαν μήνυμα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο κατά την παρουσία του σε εκδήλωση στο Μεσολόγγι με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της ομοσπονδίας!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή προγραμματισμένη εκδήλωση της ΕΠΣΝΑ! Έτσι η ευκαιρία δεν πήγε χαμένη από τους φίλους του «τριφυλλιού» που έχουν έντονη παρουσία στο Μεσολόγγι!Περίπου 20 οργανωμένοι μπήκαν στο «Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο» κρατώντας στα χέρια δύο πανό. Το ένα έγραφε: «Σοφοκλή ψάξου» και το άλλο: «Μήπως να αναβάλουμε και το ντέρμπι;»! Πέρα από αυτό όμως δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα.

Λίγη ώρα μετά αποχώρησαν ειρηνικά και βρέθηκαν σε χώρο απέναντι από το Πολιτιστικό Κέντρο, εκεί όπου κατευθύνθηκε χωρίς την συνοδεία της φρουράς του λίγο αργότερα και ο Σοφοκλής Πιλάβιος!Οι φίλοι του «τριφυλλιού» τα είπαν για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για κάποιους χειρισμούς με αποκορύφωμα την αναβολή του αγώνα κυπέλλου ΟΦΗ-Ολυμπιακός! Ο Πιλάβιος άκουγε τα παράπονα ενώ αρκετές φορές ψέλλισε πως «πολλά πράγματα δεν είναι στο χέρι μου»!

πηγή: gazzetta.gr