Η ΕΠΣΝΑ για τη διαμαρτυρία κατά του Σ. Πιλάβιου

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή προγραμματισμένη εκδήλωση της ΕΠΣΝΑ! Έτσι η ευκαιρία δεν πήγε χαμένη από τους φίλους του «τριφυλλιού» που έχουν έντονη παρουσία στο Μεσολόγγι! Περίπου 20 οργανωμένοι βρέθηκαν μπήκαν στο «Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο» κρατώντας στα χέρια δύο πανό. Το ένα έγραφε: «Σοφοκλή ψάξου» και το άλλο: «Μήπως να αναβάλουμε και το ντέρμπι;»! Πέρα από αυτό όμως δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα.

Η ΕΠΣΝΑ σε ανακοίνωσή της διευκρινίζει σχετικά με το περισταστικό :
“Σχετικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σχετικά με τυχόν αποδοκιμασίες κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της εορτής ,δεν έχουν καμιά σχέση με τη πραγματικότητα. Επίσης σε μερικά μέσα Μ.Μ.Ε. αναγράφονται γεγονότα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως παρουσία ΜΑΤ, είσοδος των διαμαρτυρομένων φιλάθλων στην αίθουσα της εκδήλωσης αναρτώντας πανό.
Αντιθέτως υπήρξε μία ξεχωριστή και σπάνια στιγμή πριν την γιορτή κοντά στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, κατά την οποία ο Πρόεδρος της ΕΠΟ είχε προσωπική συνομιλία σε πολιτισμένο κλίμα με οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, οι οποίοι κόσμια εξέφρασαν τις απόψεις τους στο κ.Σοφοκλή Πιλάβιο και αποχώρησαν σε ήρεμο κλίμα».