Λεμονής : “Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ”

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή Revolution φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού Τάκης Λεμονής με φόντο τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
“Το κυριότερο είναι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ καλή. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα.Έδειξε καταπληκτικό πρόσωπο σε κάποια Ευρωπαικά παιχνίδια. Παρουσίασε κάποια σκαμπανεβάσματα εξαιτίας και της παράλληλης συμμετοχής του σε Ελλάδα και Ευρώπη”.
Για το ποια είναι τα μειονεκτήματα και προτερήματα του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού: “Δεν νομίζω ότι πριν από τον αγώνα οι ομάδες ξέρουν τις αδυναμίες ή τα προτερήματα της άλλης. Αυτά φαίνονται μέσα στο παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και είμαστε αναγκασμένοι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που μας απομένουν. Από την πλευρά μας χρειάζεται υπομονή και να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ έξυπνα”.
Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα :“Απρόβλεπτες καταστάσεις. Ίσως τα συναισθήματα να ήταν διαφορετικά εάν είχε ευστοχήσει στο πέναλτι. Κρατάω όμως την καλή αντίδραση του ΠΑΟΚ .Τα τρία γκολ δημιούργησαν τεράστιο βάρος στην ομάδα. Υπήρξε πολύ σωστή αντίδραση. Ήταν σπουδαίο αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ”.

Για τα πριμ του προέδρου μετά από κάθε νίκη:
“Σίγουρα είναι σημαντικό. Δεν είναι μόνο το πριμ όταν κάνεις την προσπάθεια. Είμαστε σε μια ομάδα που μπορεί να προσφέρει τεράστιες προοπτικές. Έχω ζήσει όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου και μπορώ να πω πως πρόκειτια για έναν πολύ καλό σύλλογο”.
Για την παρουσία του στον πάγκο του Παναιτωλικού: “Με τον ερχομό μου είχαμε πολύ άσχημα αποτελέσματα . Παίζαμε κάθε τρεις ημέρες. Το θετικό είναι ότι κάναμε δύο συνεχόμενες νίκες αλλά είμαστε μέσα στις πέντε ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή”.
Για τα πλάνα του για το ματς με τον ΠΑΟΚ : “Υπάρχει ένας παίκτης του ΠΑΟΚ που αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα”.
Για τον Γκαρσία: “Και μόνο που ο Γκαρσία έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ λέει πολλά. Δεν είναι μόνο αυτός. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες. Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια. Και με το Σάντος ήταν πολύ σφιχτή ομάδα που έπρεπε να φτύσεις αίμα για να την κερδίσεις και φέτος είναι μια καλή ομάδα ομάδα με οργάνωση και καλή ανάπτυξη”.
Για το αν προτιμά την ομάδα του ΠΑΟΚ του Σάντος ή την ομάδα του Μπόλονι είπε:
“Είναι άδικο να συγκρίνουμε έναν προπονητή που ήταν τρία χρόνια και με έναν προπονητή που είναι μόλις έξι μήνες”.
Για την πορεία του ΠΑΟΚ: “Υπάρχει φθορά με τη παράλληλη συμμετοχή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το έχει πληρώσει ο ΠΑΟΚ με τους τραυματισμούς. Εάν προσθέσουμε και τις απώλειες παικτών τότε μπορούμε να καταλάβουμε τις δυσκολίες. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ προχωράει. Στον Παναιτωλικό κοιτάμε άλλα πράγματα. Έχει δημιουργήθεί στην ουρά ένα γκρουπ πέντε ομάδων που θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή”.

πηγή: metrosport.gr