Θεοδωρίδης:«Πρέπει να βάλουμε περισσότερο πάθος στο παιχνίδι μας»

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Nova:
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Είχαμε δύσκολη πορεία το τελευταίο δίμηνο, ωστόσο τα δύο τελευταία ματς μας βοήθησαν να πάρουμε ψυχολογία και να πστέψουμε λίγο παραπάνω στους εαυτούς μας. Με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, φαβορί, αν και κάτι τέτοιο δεν μπορείς να το λες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει εμπειρία, παραστάσεις, αλλά εμείς μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά, Είμαστε απρόβλεπτοι. Μπορούμε να κερδίσουμε παντού και να χάσουμε παντού”

Για το αν και ο ΠΑΟΚ είναι απρόβλεπτος:
“Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, που κάνουν τη διαφορά. Ο Σαλπιγγίδης, ο Αθανασιάδης ο Γκαρσία, θα αδικήσω κάποιους αν δεν πω αρκετά ονόματα. Δε θεωρώ ότι είχε κακό πρόσωπο την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά αιφνιδιάστηκε στο πρώτο μέρος. Μπορούσε να ισοφαρίσει και να κερδίσει στο β΄ μέρος. Εμείς μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Θέλουμε και τη στήριξη του κόσμου και πιστεύω να την έχουμε”.

Για το τι χρειάζεται να βελτιώσει ο Παναιτωλικός:
”Πρέπει να βάλουμε περισσότερο πάθος στο παιχνίδι μας. Αν το κάνουμε, σε συνδυασμό με την ποιότητα, θα πάμε αρκετά καλά. Να ξεπεράσουμε το άγχος από την βαθμολογική μας θέση και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι”.

Για το αν η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ισοδυναμεί με σωτηρία:
“Θέλουμε οπωσδήποτε, 2-3 νίκες για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία. Θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη. Δεν με απασχολεί αν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είμαστε καλοί. Είμαστε καλοί ομάδα και πιστεύω ότι θα το αποδείξουμε”

Για το το είδος παιχνιδιού περιμένει αύριο:
“Εμείς σπάνια κλεινόμαστε, το έχουμε αποδείξει. Τώρα μετρά το αποτέλεσμα, δεν μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ παίζει κλειστά ή ανοιχτά, εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Αν το καταφέρουμε τότε όλα θα πάνε καλά”.