Θεοδωρίδης: «Είμαστε πικραμένοι αλλά εξαρτάται από εμάς»

Την πικρία του για την άδικη, όπως χαρακτήρισε, ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο οποίος ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του Παναιτωλικού, χτυπώντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου στους συμπαίκτες του.

«Προηγηθήκαμε αλλά δυστυχώς στα τελευταία πέντε λεπτά δεχθήκαμε το γκολ. Είμαστε πικραμένοι γιατί θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα, δύο γκολ ακόμα στις φάσεις που δημιουργήσαμε στο τέλος. Δεν ήρθε όμως, με τον ΠΑΟΚ παίξαμε, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο νομίζω, αλλά αυτά δεν έχουν σημασία αν παίζουμε καλά ή όχι. Πρέπει να κερδίσουμε πλέον γιατί είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Είμαστε πάντως πιο πολύ πικραμένοι που φεύγουμε με τον έναν βαθμό», τόνισε αρχικά ο μέσος των «καναρινιών» στην κάμερα της «Nova», για να συμπληρώσει:

«Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε ή να πηγαίνουμε για ό,τι καλύτερο καθώς δεν μπορούμε τώρα να χάνουμε τα παιχνίδια, αλλά αν παίζουμε όπως παίζουμε τα τελευταία παιχνίδια δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα παραμονής. Αυτό όμως εξαρτάται από τον καθένα μας ξεχωριστά, να μην τα παρατάμε και ελπίζω να έρθει το αποτέλεσμα».

Για το που αποδίδει την ισοπαλία: «Νομίζω δεν ήμασταν προσεκτικοί. Όταν δεν είσαι προσεκτικός στις λεπτομέρειες με μια τέτοια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, θα το φας και σήμερα λίγο ήμασταν σε αδράνεια και το φάγαμε για μένα άδικα. Μετά πάλι ξεθαρρέψαμε λίγο, κάναμε δυο τρεις ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Νομίζω όμως ότι έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα».

Ενόψει της συνέχειας και της μάχης για τη σωτηρία, ο Θεοδωρίδης κατέληξε: «Έχουμε καλή ομάδα, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, πιστεύουμε στην ομάδα μας και όπως είπα πρέπει να το κάνουμε όμως αυτό και όχι να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να λέμε όλα λειτουργούν καλά. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να προσπαθούμε για να καταφέρουμε κάτι καλό».
πηγή: onsports.gr