Σε εγρήγορση η ΔΗΣΥ με Οικονόμου [video]

Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα ο Γραμματέας της Κ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Τ.Ο. Αγρινίου. Η επίσκεψη θέτει τον τοπικό μηχάνισμό του κόμματος σε εγρήγορση και στόχο έχει να οριστικοποιήσει το ψηφοδέλτιο.

Όπως είπε ο κ. Οικονόμου το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ στην Αιτωλοακαρνανία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, ωστόσο δεν αποκάλυψε ονόματα, καίτοι “ανώτερος κομματικά” αφήνει το δικαίωμα αυτό στα τοπικά στελέχη. Ο κ. Οικονόμου εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ΔΗΣΥ θα πάρει έδρα στην Αιτωλοακαρνανία και πρόσθεσε πως οι δημοσκοπήσεις απεικονίζουν το θυμό της κοινωνίας, ενώ στις εκλογές ψηφίζουμε για να κυβερνηθεί ο τόπος.

Ακόμη ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε τη ΔΗΣΥ μεταρρυθμιστική δύναμη, ενώ πρόσθεσε πως τα υπόλοιπα εφτά κόμματα οδηγούν την χώρα στη δραχμή, ενω θέλοντας την Ευρώπη αλά κάρτ. Πρόσθεσε μάλιστα χαρακτηριστικά “δεν το παίζουμε μεσσίες”, τόνισε όμως πως υπάρχει η ανάγκη για τη δημιουργία ενός μεταρρυθμιστικού μετώπου. Έφερε μάλιστα ως χαρκατηριστικό παράδειγμα την περίπτωση το νόμου για την παιδεία που τα κόμματα που τον ψήφισαν αδυνατούν να τον εφαρμόσουν στην πράξη.

“Το δίλημμα μνημόνιο και αντιμνημόνιο δεν ισχύει. Για πόσο θα μπουρούσαμε να καταναλώνουμε περισσότερα απο όσα παράγουμε;” αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε για άλλη μια φορά πως “δεν πρέπει να χαρίσουμε το θυμό των πολιτών στα άκρα”…