«Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων στα σχολικά κυλικεία» : ημερίδα του 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου

Η ομάδα του Project του 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων στα σχολικά κυλικεία» το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 και Σμύρνης) υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.

19:00 – 19:15 Προσέλευση – Εγγραφές
19:15 – 19:30 Έναρξη ημερίδας – Χαιρετισμοί
19:30 – 19:40 «Κυλικείο: Ο ρόλος του στη Διατροφή του Παιδιού», Αλέξιος Φαφούτης – Γεωπόνος Msc, Καθηγητής του 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου
19:40 – 19:50 «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων στα Σχολικά Κυλικεία», Ιωάννα Τριάντη (Γεωπόνος Msc, Τμήμα Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας
19:50 – 20:00 «Αθώο Σνακ: Η Ασφαλής Διατροφή των Παιδιών», Κώστας Πιστιόλας, Μέλος της Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Agrino Α.Ε.
20:00 – 20:10 «Ποιότητα Προσφερόμενων Τροφίμων από τα Σχολικά Κυλικεία», Δημήτρης Μανθόπουλος – Καθηγητής Βιολογίας Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος
20:10 – 20:20 «Μεθοδολογία του Project», Αλέξιος Φαφούτης, Γεωπόνος MSc, Επιβλέπων του project της ομάδας των μαθητών του 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου
20:20 – 21:00 «Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων στα Σχολικά Κυλικεία», Παρουσίαση του project από τους μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου

Συντονιστής της ημερίδας η δημοσιογράφος Νανά Θεοδωροπούλου.