Κυπελλούχος ΕΠΣΝΑ η ΑΕΜ [video]

Μετά από τέσσερις τελικούς η Α.Ε. Μεσολογγίου πήρε το πολυπόθητο κύπελλο Αιτ/νιας, παίκτες, φίλαθλοι το πανηγύρισαν δεόντως.

Η Α.Ε. Μεσολογγίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας τέσσερις ευκαιρίες μέχρι το 17΄. Όμως ο πολύ καλός Ατρόμητος Αντιρρίου δεν έμεινε στην άμυνα περιμένοντας της Α.Ε.Μ. στάθηκε αξιοπρεπώς και είχε τις ευκαιρίες να ζητήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Στο 20’ με τον Καλαβρουζιώτη είχε την ευκαιρία να προηγηθεί αλλά απέκρουσε ο Χρήστου το τετ α τετ. Στο 24 ο Παπαποστόλου τσιμπάει ωραία την μπάλα που περνάει πάνω από το τερματοφύλακα της Α.Ε.Μ. αλλά ο Τσάμης σώζει λίγο πριν περάσει η μπάλα την γραμμή. Στο 39’ η Α.Ε.Μ. παίρνει το προβάδισμα μετά από πάσα του Πετσίνη στο Μιχαλόπουλο με σούτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, την μοναδική στιγμή αδράνειας του στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος την πλήρωσε βρισκόμενος πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά είχε τον έλεγχο του αγώνα. Όμως στο 76’ ο Τσιφοπανόπουλος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα 2-0. Στο 85’ ο νεοεισελθόν Ταμπάκης κέρδισε πέναλτι την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος μειώνοντας σε 2-1.Ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για την φάση της ανατροπή του Καλαβρουζιώτη στο πρώτο ημίχρονο και για ακόμα δύο φάσεις που παίκτες του Ατρόμητου δέχτηκαν αγκωνιά από αντιπάλους τους.

πηγή : nafpaktianews.gr