Βίοι αντίθετοι : το πρωτάθλημά του, ο υποβιβασμός του [video]

Πρωταθλητής και μαθηματικά φεύγει απόο το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του με 1-0 με το γκολ του Μιραλάς στο 54. Ο Παναιτωλικός γνώρισε μια ακόμη ήττα και δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τη θέση του στη μάχη της σωτηρίας. Μια μάχη που με βάση και τα υπόλοιπα αποτελέσμα από ότι φαίνεται θα δοθεί κυρίως ανάμεσα σε Κέρκυρα Εργοτέλη και Παναιτωλικό με έναν από τους τρείς να παραμένει στη μεγάλη κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο που παραδοσιακά είναι το καλύτερο του Ολυμπιακού ο Παναιτωλικός κατάφερε να αντέξει την πίεση χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα. Είναι χαρκατηριστικό ότι ως το 20λεπτο ο Ολυμπιακός κέρδισε 6 κόρνερ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες με τον Μανιάτη στο 9 και το δακάρι του Αμπντούν στο 45. Ο Ολυμπιακός είχε δυο ακόμη στιγμές που πέτυχε το γκολ αλλά οι παίχτες του σωστά υποδέχθηκαν σε θέσ οφσαίντ.


Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: 0-1 (highlights) από greeksuperleague

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πάλι δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 54 με τον Μιραλάς που εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Μακούν αλλά και την αδράνεια του Αναστασιάδη. Ο Λεμονής προσπάθησε να αντιδράσει από τον πάγκο περνώντας λίγο αργοτέρα στο παιχνίδι τους Άκαλε και Φερνάντεζ στη θέση των Άντι και Θεοδωρίδη, ωστόσο αυτοί δεν μπόρεαν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Και η ήττα ήρθε φυσιολογικά….

Η είσοδος των ομάδων Βίντεο από το panaitolikos1926.gr

Το φίλμ του αγώνα
9′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Αμπντούν βρίσκει υπέροχα τον Μιραλάς στην περιοχή, αυτός δίνει στον Μανιάτη, αλλά το σουτ που πιάνει κοντράρει και φεύγει κόρνερ.
10′ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό!Το γυριστό σουτ του Τοροσίδη από καλή θέση μέσα στην περιοχή, φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.
21′ Δεν μετρά γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Μανιάτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Τοροσίδη, που ήταν ακάλυπτος και επηρέαζε την φάση.
25′ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Αναστασιάδης αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά, αλλά δεν βρίσκει στόχο.
34′ Νέο γκολ που δεν μετρά για τον Ολυμπιακό.Οι παίκτες του Βαλβέρδε εξαφανίζουν την μπάλα, με τον Μιραλάς να την εμφανίζει ξανά στα δίχτυα, όμως σωστά ο Βέλγος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
45′ Δοκάρι για τον Ολυμπιακό!Σε εξ επαφής σουτ του Αμπντούν, πετάγεται στην γωνία του ο Τσενάμο, με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι και να βγαίνει κόρνερ.
54′ Γκολ για τον Ολυμπιακό! Ο Κέβιν Μιραλάς πήρε κάθετη πάσα από τον Μακούν μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Τσενάμο για το 1-0 στο 54′.
58′ Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!Ο Τσενάμο διώχνει με υπερένταση το συρτό σουτ του Μακούν μέσα από την περιοχή.
74′ Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό! Από πλεονεκτική θέση στην περιοχή ο Ακαλέ σουτάρει άουτ, αφού απέφυγε με όμορφη ενέργεια δύο αντιπάλους.

Συνθέσεις ομάδων
Παναιτωλικός: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης (62′ Ακαλέ), Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος (86′ Καραμαλίκης), Σιόντης, Άντι (62′ Φερνάντες), Καμαρά.
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Καζίμ, Μιραλάς, Χολέμπας, Αβραάμ, Ορμπάιθ, Τοροσίδης (46′ Μοντέστο), Μακούν (78′ Φουστέρ), Αμπντούν (82′ Τζιμπούρ).

φωτό ΔΕΡΒΙΣΗΣ