Για το 3Χ3 πάει ο Παναιτωλικός

Το σύνθημα της ύστατης μάχης που έριξαν οι οπαδοί του Παναιτωλικού μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το έλαβε πρώτος απ’ όλους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας βρίσκει ολοένα και περισσότερους αποδέκτες στο Αγρίνιο. Τα μεγάλα λάθη της φετινής περιόδου που στοίχισαν και η αυτοκριτική που θα πρέπει να γίνει μπαίνουν προς το παρόν στο περιθώριο.

Το 3Χ3 που επιβάλλεται να κάνουν τα «καναρίνια» ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία έχει γίνει σημαία και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναιτωλικός θα κατέβει στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ για να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

«Σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε. Αντίθετα, τώρα είναι που θα πρέπει να προσπαθήσουμε με ακόμα περισσότερο πείσμα, γιατί κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι η ομάδα μας θα υποβιβαστεί. Δεν της αξίζει…» ήταν τα λόγια του αρχηγού Γιώργου Θεοδωρίδη στο επίσημο σάιτ της Super League, τα οποία δείχνουν αν μη τι άλλο πως ο αγώνας είναι «τελικός».«Εδώ που φτάσαμε κάθε αγώνας είναι τελικός. Και αυτός της Κυριακής και οι δύο που θ’ ακολουθήσουν με τον Αρη στο Αγρίνιο και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ» συμπλήρωσε ο διεθνής μέσος.

Κατασκοπεία και αλχημείες
Χθες η προπόνηση έγινε το μεσημέρι προκειμένου εν συνεχεία ο Τάκης Λεμονής και οι παίκτες του να παρακολουθήσουν τον ΟΦΗ στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Δεδομένο είναι πως ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί στο υπέρ πάντων παιχνίδι της χρονιάς με αρκετές αλχημείες, αφού οι Αντι και Ρότσα τέθηκαν σε καραντίνα λόγω του επεισοδίου τους, ενώ και ο Μουμίν έχει δηλωθεί να εκτίσει στο συγκεκριμένο ματς. Αυτό σημαίνει πως δημιουργείται πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, με τον Λεμονή να σκέφτεται δυο λύσεις.

Είτε τη χρησιμοποίηση ενός εκ των Παλαιολόγου – Μπελεβώνη στο δεξί άκρο της άμυνας και τη μετατόπιση του Σιόντη δίπλα στον Μητρόπουλο στα χαφ είτε τη χρησιμοποίηση του Φερνάντες ή του Θεοδωρίδη σε έναν πιο ανασταλτικό ρόλο. Τη θέση του Αντι στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής αναμένεται να καταλάβει ο Ονουάτσι. Στην διάθεση του Λεμονή βρίσκεται και ο Κούσας, ο οποίος απουσίαζε λόγω τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα.

πηγή : sentragoal.gr ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ