Παναιτωλικός : νέο ΔΣ αλλιώς πρωτοδικείο στη μετά Κωστούλα εποχή… – Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ο Ερασιτέχνης

Σύσκεψη πραγματοποίειται στο δημαρχείο με τον Φ. Κωστούλα, τον Ερασιτέχνη και τον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό για το μέλλον του Παναιτωλικού στη μετά Κωστούλα εποχή…

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ έχει παραιτηθεί και ζητείται από τον Ερασιτέχνη να ορίσει ανθρώπους που θα στελεχώσουν το νέο ΔΣ. Στο πλαίσιο αυτό θεωρήθηκε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ πως στην εξεύρευση μιας λύσης θα μπορούσε να βοηθήσει και ο δήμος για αυτό και η σύσκεψη πραγματοποιείται στο δημαρχείο της πόλης. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί τις προσεχείς μέρες λύση, ο κ. Κωστούλας αναμένεται να προσφύγει στο Πρωτοδικείο για να βρεθεί Διοίκηση. Μια άλλη λύση -για αυτό πραγματοποιείται και η σύσκεψη αυτή στο δημαρχείο- είναι να υπάρξει κάποια πρωτοβουλία από κάποιους σοβαρούς ανθρώπους της πόλης που θα ήθελαν να αναλάβουν την ομάδα.

Δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης;
Χθες βράδυ ο πρόεδρος του Παναιτωλικού τηλεφώνησε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πάνο Στεργίου και του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό παραχωρώντας τις μετοχές στον ερασιτέχνη. Ο κ. Στεργίου φέρεται να διαμήνυσε πως κανείς από τον Ερασιτέχνη δεν μπορεί να αναλάβει τέτοια βάρη, επομένως η λύση Πρωτοδικείου θα αποτελέσει την επόμενη μέρα για τον Παναιτωλικό.

Νεότερη ενημέρωση:
Αυτό που αποφασίστηκε στη σύσκεψη είναι να δοθεί χρόνος μέχρι τέλους του μήνα (6 μέρες για την ακρίβεια) -εξάλλου μέχρι τότε έχουν τακτοποιηθεί όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας- ώστε ο ερασιτέχνης να προσπαθήσει να σχηματίσει διοίκηση με τη συνδρομή ακόμη και …φορέων της περιοχής! Από την πλευρά του ο κ. Κωστούλας πρέπει και ο δήμος Αγρινίου να στηρίξει την προσπάθεια με τον δήμαρχο Π. Μοσχολίος να σημειώνει ότι ο δήμος στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του θα σταθεί στο πλευρο της ομάδας. Σύντομα αναμένεται και νέα συνάντηση ανάμεσα στο απερχόμενο ΔΣ και τον Ερασιτέχνη ώστε να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας (αδειοδοτήσεις, συμμετοχή στο πρωτάθλημα κα)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ :
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του, όπως ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του.
Το μεσημέρι ο ίδιος, επικεφαλής του απερχόμενου Δ.Σ., συνάντησαν τον Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Ο Φώτης Κωστούλας τους ενημέρωσε για την οριστική του αποχώρηση από τη Διοίκηση της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να αρχίσουν οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του Δ.Σ.
Ανέφερε ότι αποχωρεί από την ομάδα έχοντας εξοφλήσει στο σύνολό τους όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος Μαΐου και είναι έτοιμος να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.
Τέλος, τόνισε ότι και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. και το προσωπικό της ΠΑΕ θα παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση σε όσους αναλάβουν πρωτοβουλίες σʼ αυτό το μεταβατικό στάδιο για τον Παναιτωλικό.

Έρχονται προσφυγές…
Ανεξάρτητα από την κατάληξη των πρωτοβουλιών του Ερασιτέχνη είναι δεδομένο πως τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε για τον Παναιτωλικό αφού οι εξελίξεις αυτές συνδυάζονται με την πρόθεση κάποιων ποδοσφαιριστών όπως -οι Σιόντης, Κούσας και Παλαιολόγος-, να καταθέσουν προσφυγές αφού δεν δέχονται το κούρεμα των δεδουλευμένων τους κατά 50%…

Μια ακόμη αποχώρηση…
Λύθηκε σήμερα το συμβόλαιο του Ανέστη Αναστασιάδη τον οποίο η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαριστεί για την συνεργασία και εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Ανέστης Αναστασιάδης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης για τα τρία χρόνια της συνεργασίας μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να παραμείνει ο πρόεδρος στο τιμόνι της ομάδας, που πρεσβεύει κάτι το διαφορετικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο για την συμπαράσταση και βοήθειά του στα εύκολα και στα δύσκολα. Καλή συνέχεια».